free download 78 travel guides written by experts

Recomandari din program – mai 2009

SCI FI Channel este dedicat genurilor SF, fantasy, horror şi paranormal

Recomandări – Seriale

Chemarea lui Tru – Sezonul 1

În fiecare marţi, de la 22.00

Noi episoade din Chemarea lui Tru vor rula toată luna mai pe SCI FI Channel. În fiecare marţi, de la 22.00, această serie fantastică având-o în rolul principal pe Eliza Dushku urmăreşte peripeţiile lui Tru Davies, o angajată de la Morgă care îşi dă seama că poate să comunice cu morţii. Victimele aduse la Morgă îi cer ajutorul lui Tru, iar ea este imediat transportată înapoi în timp, în ziua în care au murit persoanele respective. Într-o adevărată cursă contra cronometru, Tru e obligată apoi să străbată oraşul de la un capăt la altul,  încercând să prevină fiecare tragedie şi în acelaşi timp să îşi salveze propriile rude de vieţile periculoase şi autodistructive pe care şi le-au ales.

Mort ca mine – Sezonul 2

În fiecare marţi, de la 22.50

Noi aventuri comice se ridică din mormânt în acest sezon nou al popularului serial Mort ca mine, care continuă să fie difuzat în fiecare marţi de la ora 22.50, pe SCI FI Channel. Ellen Muth revine în rolul lui Georgie ‘George’ Lass, o adolescentă care se face eforturi să se împace cu viaţa de apoi, dar îşi dă seama că şi aici există la fel de multe probleme ca şi în viaţa obişnuită. Prietenii ei, Mason (Callum Blue), Daisy (Laura Harris), Roxy (Jasmine Guy), şi Rube (Mandy Patinkin), trăiesc alături de George aceleaşi peripeţii, încercând să colecteze sufletele oamenilor în ultimele lor clipe de viaţă.

Star Trek: Generaţia următoare – Sezonul 1

În fiecare joi, de la 22.00

Această serie premiată cu Emmy continuă şi în luna mai, căci ne întoarcem la începuturi pentru a urmări primele aventuri ale lui Jean- Luc Picard (Patrick Stewart) şi ale echipajului său. Mai ţineţi minte vremea când Q era o entitate necunoscută, Ferengii apăruseră pentru prima dată, iar puntea de comandă
oferea ore întregi de amuzament ? Ei bine, vom retrăi totul aici, pe SCI FI Channel, căci veţi putea urmări câte două episoade din Star Trek Generaţiaurmătoare în fiecare joi seară, de la ora 22.00.

Maraton – Star Trek: Generaţia următoare

Sâmbătă 9 mai

Sâmbătă 9 mai, între orele 12.00 – 22.00, veţi avea ocazia să prindeţi toate episoadele din Sezonul 1 care au fost difuzate până acum. Aveţi deci şansa de a vedea unde au început toate aventurile lui Picard.

Cutremurul: Apocalipsa – Premieră

Vineri 1 Mai

Urmăriţi SciFi pe 1 Mai şi încheiaţi-vă ziua liberă cu stil, delectându-vă cu mini-seria fantastică intitulată Cutremurul: Apocalipsa. Această poveste în două părţi începe la 22.00, însă dacă rataţi acţiunea, nu vă temeţi, o puteţi urmări în reluare a doua zi, de la 12.30. Această poveste apocaliptică de proporţii epice începe cu un cutremur de 10,5 grade pe Scara Richter, care distruge Coasta de Vest a Americii, ameninţând să transforme peisajul într-un pustiu de coşmar.

Seismologul Samantha Hill (Kim Delaney) vede însă cum se apropie un pericol şi mai mare: o veche falie, care se tot extinde, se îndreaptă spre două dintre cele mai mari reactoare nucleare ale Americii. Dacă se produce un dezastru nuclear, milioane de oameni vor muri. Împreună cu o echipă de salvatori, Samantha trebuie să împiedice falia să se îndrepte spre zonele locuite de aceşti oameni – şi, în acelaşi timp, să evite producerea apocalipsei nucleare.

Săptămâna Cadavrelor

În fiecare seară de luni 18 până duminică 24 mai, de la 23.40, vom prezenta mai multe filme horror şi slasher, în Săptămâna Cadavrelor. Arme mortale, creaturi malefice, spirite demonice, puteri telekinetice teribile, legende ucigaşe şi ucigaşi psihopaţi vor face să crească numărul de cadavre pe
parcursul săptămânii, lăsând în urmă tot mai multe victime nevinovate.
 
Deci, dacă vă plac filmele horror şi abia aşteptaţi să vă delectaţi cu o noapte de groază, aceasta este săptămâna potrivită. Printre titluri se numără Amityville III, Spiriduşul 2, Casa demonilor, La pândă, Carrie, Întoarcerea lui Candyman şi Halloween II.

Filme – Premierele lunii mai

Comorile pierdute din Marele Canion

Vineri 8 mai, de la 22.00

O echipă de cercetători de la Institutul Smithsonian, care lucrau în Marele Canion, dau peste un vechi oraş aztec, păzit de spirite malefice. După mai multe săptămâni, Sarah Jordan, fiica profesorului care conducea expediţia, adună o echipă şi pleacă în căutarea tatălui său şi a colegilor acestuia, pentru a-i salva din ghearele străvechilor războinici azteci şi ale zeului lor cu chip de şarpe. În rolurile principale: Michael Shanks şi Shannen Doherty.

Apocalipsa

Vineri 15 mai, de la 22.00

Pe 28 decembrie 1999, locuitorii oraşului New York se pregătesc să sărbătorească Revelionul Mileniului. Însă Diavolul decide să le strice petrecerea apărând în Manhattan cu chip de om, pentru a o căuta pe femeia care îi va purta în pântece copilul. Dacă acest copil este conceput în ultima oră înainte de miezul nopţii, în noaptea de Anul Nou, se va produce sfârşitul lumii. Singura speranţă a omenirii este acum un fost poliţist ateu, pe nume Jericho Cane. În rolul principal: Arnold Schwarzenegger.

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *