free download 78 travel guides written by experts

Recomandari de weekend la TVR 1

· Alice Năstase, invitata emisiunii Bebe magia
· Noul program pentru copii – Profesorul trăsnit
· Neagu Djuvara şi Solomon Marcus, invitaţi la Garantat 100%

Tot în week-end, Mircea Radu revine la TVR 1 cu sezonul al treilea al emisiunii ÎnTrecerea anilor (telespectatorii vor putea vota în direct decada favorită prin SMS) – sâmbătă, ora 21.00.

Actorul George Mihăiţă vine la Ne vedem la TVR, prima ediţe din noul sezon al emisiunii realizate şi moderate de Marina Almăşan (sâmbătă, ora 17.00).

Sâmbătă, 8 octombrie, ora 09.00
Bebe magia – cu Camelia Csiki

Din 8 octombrie, de la ora 9.30, emisiunea Bebe magia revine în fiecare sâmbătă cu ediţii în premieră la TVR 1.

Camelia Csiki, mama şi gazdă a emisiunii, a participat pe 1 octombrie la Ziua Alăptării Sincron, eveniment la care zeci de românce au alăptat în acelaşi timp cu mii de femei din lume, pentru a încuraja hrănirea naturală a bebeluşilor.

La rubrica „Mic, dar şic “ telespectatorii îl vor cunoaşte pe Matei, bebeluşul rock, căruia mama lui i-a creat ţinute speciale.

Intoleranţa la ou este una dintre problemele de sănătate cu care se confruntă copiii mici, mai ales până la vârsta de cinci ani. Telespectatorii vor afla sâmbătă cum se poate depista intoleranţa la ou şi ce pot face mamele pentru a o combate.

Vedeta emisiunii este jurnalista Alice Năstase, care ne va povesti cum şi-a petrecut vacanţa de vară alături de copiii ei.

Sâmbătă, 8 octombrie, ora 10.30
Profesorul trăsnit – nou

Un profesor genial, pasionat şi cam trăsnit, ajutat de invitaţii săi, îi introduce pe copii în lumea fascinantă a ştiinţei. El încearcă să le stimuleze creativitatea şi pofta de cunoaştere prin experimentele spectaculoase făcute în laborator sau direct în mijlocul lor, la şcoală. Profesorul trăsnit le va stârni copiilor interesul aducând informaţii din culisele inventării diverselor obiecte din lumea lor (piesa de lego, skateboard-ul, guma de mestecat etc.)

Experimentele Profesorului trăsnit vor fi din domeniile : astronomie, nutriţie, mediu, ştiinţă, sănătate şi siguranţă etc. Fiecare experiment va avea la baza scenariului conceptele furnizate de Fun Science System, răspândit pe cinci continente. Prin Fun Science System, copiii experimenteaza interactiv concepte ştiintifice.

Cum pot produce fulgere ? La ce foloseşte gheaţa carbonică ? Cum demonstrez teoria relativităţii ? sunt doar câteva din provocările pe care le adresează profesorul trăsnit micilor săi asistenţi şi telespectatorilor de toate vârstele.

Emisiunea este o coproducţie TVR şi S.C. Focus Trade S.R.L. Production.

Duminică, 9 octombrie, ora 23.10
Garantat 100% – sezon nou
cu istoricul Neagu Djuvara şi academicianul Solomon Marcus

Mare întalnire mare între două mari personalităţi în prima ediţie a noului sezon Garantat 100% de la TVR 1! Istoricul Neagu Djuvara si academicianul Solomon Marcus sunt invitaţii lui Cătălin Ştefănescu duminică seară, de la ora 23.10. Şi pentru că discuţiile au fost pline de miez şi au durat mai mult decât o ediţie Garantat 100%, partea a doua va putea fi urmărită la TVR 1 în 16 octombrie.

Momente muzicale vor fi susţinute de formaţia vocal – instrumentală de muzică veche Anton Pann şi fraţii Zamfirescu (chitară clasică). Acompaniamentul la pian este asigurat de Puiu Pascu.

Bucuresti, 07.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *