free download 78 travel guides written by experts

Recomandari 2012 DIVA – Romania

SEZOANE IN PREMIERĂ

ŞOŢIA PERFECTĂ-SEZONUL III

PREMIERĂ TERITORIALĂ!
DUMINICA LA ORA 21:00

Această dramă captivantă o distribuie pe Julianna Marguelis, câştigătoare a Premiului Emmy, soţie şi mamă care îşi asumă în mod curajos întreaga responsabilitate pentru familia sa şi reintră în câmpul muncii după ce scandalul sexual şi de corupţie politică al soţului ei îl trimite pe acesta în spatele gratiilor. Trecând peste trădare şi umilinţa publică cauzată de soţul ei, Pete, Alicia Florrick îşi urmează cariera iniţială de avocat al apărării. Ca tânără asociată la o prestigioasă firmă de avocatură din Chicago, aceasta i se alătură vechiului ei prieten, fost coleg de şcoală şi partener. Alicia se împarte între viaţa profesională şi cea personală şi se transformă din soţia jenată de politician într-o femeie de carieră optimistă, în special pentru a asigura un cămin stabil copiilor ei, Zach, în vârstă de 14 ani şi Grace, în vârstă de 13 ani. Pentru prima dată după mai mulţi ani, Alicia îşi controlează propriul destin.

SOŢII DE MILITARI – SEZONUL V
PREMIERĂ TERITORIALĂ!

MIERCUREA DE LA 22:00

Army Wives este un serial focalizat pe luptele, visurile şi prieteniile unui grup diversificat de femei şi ale unui bărbat ce trăieşte cu soţiile şi familiile soldaţilor într-un post activ al armatei. În această dramă captivantă, soţiile trebuie să se confrunte cu presiunile vieţii de militar, pe lângă faptul că trebuie să-şi trăiască viaţa personală ca soţie de cadru al armatei.

CU SÂNGE RECE – SEZONUL II
PREMIERĂ LA DIVA UNIVERSAL!

ÎN FIECARE JOI, CÂTE DOUĂ EPISOADE, DE LA 21:00
RELUARE ÎN FIECARE DUMINICĂ DE LA 23:00

Singura femeie detectiv din echipa de Omucideri din Philadelphia lucrează la cazuri de crimă închise care nu au fost niciodată rezolvate. Anterior, Rush şi-a folosit empatia instinctivă a minţii criminale pentru a rezolva cazuri de crimă curente. Acum, acest detectiv cu experienţă este intrigat de noi provocări cum ar fi: interogarea martorilor unor crime ce au fost comise cu ani în urmă şi care le-a schimbat acestora destinul; folosirea unor metode de anchetare noi pentru a descoperi probe în cazurile rămase nerezolvate. În acelaşi timp, aceasta este pregătită pentru anumite consecinţe, ş-anume: munca sa va redeschide răni vechi şi i-ar putea determina pe suspecţi să comită noi crime.

ANATOMIA LUI GREY – SEZONUL III & IV
PREMIERĂ LA DIVA UNIVERSAL

LUNI-VINERI DE LA 20:00
ÎN RELUARE DUMINICA DE LA 19:00
FINALUL SEZONULUI III – 16 APRILIE/ SEZONUL IV ARE PREMIERA PE 17 APRILIE

Grey’s Anatomy este un serial incitant despre lumea medicală ce urmărește un grup de chirurgi de la spitalul Seattle. Serialul o are în centrul atenţiei pe Meredith Grey, o stagiară în anul trei la spital. Pe lângă relaţia cu neurochirurgul şi soţul ei, Derek Shepherd, şi cea mai bună prietenă Cristina Yang, serialul explorează relaţia ei cu colegii şi ceilalţi medici din jur. Fiecare episod prezintă diferite cazuri medicale şi drame personale ale medicilor de la spitalul Grace din Seattle, cu doctorul Richard Webber la conducerea departamentului de chirurgie.

SERII CARE CONTINUĂ

HAVEN – SEZONUL II
PREMIERĂ TERITORIALĂ!

LUNI DE LA 21:00

Serialul SyFy se bazează pe nuvela lui Stephen King, The Colorado Kid, şi are în centrul atenţiei un orăşel din Maine numit Haven unde oamenii cu condiţii supranaturale încearcă să ducă o viaţă normală. Când blestemele acestora încep să ia amploare, agenta FBI, Audrey Parker, este trimisă să încerce să controleze forţele şi să dezvăluie misterele oraşului. În sezonul 2, Audrey nu numai că trebuie să se ocupe de experienţele supranaturale din Haven – ce sunt prezente în fiecare episod – dar să rezolve şi cel mai dificil caz al ei: secretul din spatele trecutului ei pierdut.

MEDIUMUL – SEZONUL VII

LUNI DE LA 22:00

Patricia Arquette interpretează rolul mediumului Allison DuBois ce luptă împotriva criminalităţii în acest serial de succes cu apariţii spectrale şi viziuni profetice. Acest serial captivant este inspirat din viaţa reală a lui Allison DuBois care îşi foloseşte abilităţile parapsihice pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor de crimă în munca sa de la biroul Procurorului General din Phoenix. Deseori, visele ei îi oferă indicii despre circumstanţele în care au dispărut anumite persoane, iar dacă atinge pe cineva, ea reuşeşte să vadă dincolo de aparenţe în interirorul sufletului acesteia. Allison se împarte între munca ei stresantă şi rolul de soţie şi mamă a trei copii, printre care o fiică ce pare că dezvoltă aceleaşi abilităţi ca mama sa.

OFIŢERI ÎNCEPĂTORI – SEZOANELE I & II
LUNI-VINERI DE LA 19:00
PREMIERA 4 APRILIE

Acest serial fascinant urmăreşte cinci poliţişti începători, care dau piept cu lumea plină de pericole a poliţiei din marele oraş – unde şi cea mai mică greşeală poate avea consecinţe pe viaţă şi pe moarte. Ofiţeri începători este despre camaraderia, dar şi competiţia din această familie de poliţişti începători – unde prietenii învaţă pe pielea lor că, oricât de mult te-ai antrena, nu eşti pregătit pentru viaţa reală

CRIMELE DIN MIDSOMMER SEZONUL XIV
PREMIERĂ TERITORIALĂ!

VINERI DE LA 21:00

DCI Barnaby se întoarce la datorie alături de devotatul detectiv Ben Jones (Jason Hughes) în timp ce călătoresc de-a lungul împrejurimilor frumoase ale Angliei. Dar nu te lăsa păcălit de casele grandioase şi conacele frumoase – undeva în spatele perdelelor trase, complotul ia amploare şi crima este premeditată!

POIROT
PREMIERĂ LA DIVA UNIVERSAL!

SÂMBĂTA ŞI DUMINICA DE LA 13:00

Serialul cu cel mai faimos detectiv din lume continuă şi Poirot al Agathei Christie trebuie să-şi pună în mişcare “celulele gri” pentru a ajuta la prinderea criminalilor, răpitorilor, hoţilor şi trădătorilor ce comit crime atroce. În primul episod al acestui serial incitant, ‘Peril at End House’, Poirot este cazat la o staţiune exclusivistă din Cornnwall unde întâlneşte pe moştenitoarea frumoasă a unei averi a cărei viaţă este în pericol – oare va fi acesta atras într-o altă anchetă complexă a crimei? Cu David Suchet în rolul lui ‘Poirot’.

FILME

URMĂRIRE FATALĂ (DEADLY ENCOUNTER)
MARŢI 3 APRILIE LA ORA 21:00

Divorţata Saunders Joanne trebuie să-l crească pe fiul ei de una singură şi munceşte până la epuizare în tura de noapte ca gazdă a unui restaurant. Acum ea trebuie să înfrunte un şofer nervos care o scoate cu maşina de pe drum şi care, într-o frenezie rutieră aparentă, continuă să-i terorizeze pe Joanne şi fiul său mult timp după acest incident. Dar este acesta doar un act aleatoriu de hărţuire, sau poate fi un şofer dement care are planuri mult mai perioculoase cu cei doi? Cu: Laura Leighton.

DRAGOSTE ŞI MOARTE (TO LOVE & DIE)
MARŢI 10 APRILIE LA ORA 21:00

Hildy este o femeie tânără, care este convinsă că problemele sale în relaţii ar putea fi rezolvate doar dacă ea ar putea să-l găsească pe tatăl său pe care nu l-a cunoscut niciodată. Dar pe măsură ce se confruntă cu problemele cauzate de acest abandon, ea deschide o adevărată cutie a Pandorei când descoperă că tatăl său, James, este un ucigaş plătit. În final, nu numai că reuşeşte să înţeleagă problemele pe care le are în relaţii, dar pare să-şi găsească vocaţia. Cu: Shiri Appleby and Tim Matheson

RĂPITĂ DIN DRAGOSTE (ABDUCTED: FUGITIVE FOR LOVE)
MARŢI 17 APRILIE LA ORA 21:00

Melanie Stone este căsătorita de opt ani cu Tom, premiat pentru Cel mai bun Gardian al Închisorii în 2006 şi candidat la alegerile pentru primărie. Aceştia au fost cei mai dificili ani din viaţa ei – dar un şir de întâmplări dramatice îi schimbă viaţa pentru totdeauna… Melanie descoperă că viaţa sa e în pericol după ce Tom angajează un deţinut evadat să o răpească şi să o ucidă, dar răpitorul ei, Jack, fusese condamnat pe nedrept şi se îndragosteşte de Melanie. Thriller cu Jennifer Lopez.

CU DUŞMANUL LA ALTAR (LIVING WITH THE ENEMY)
MARŢI 24 APRILIE LA ORA 21:00

O tânără frumoasă descoperă că finalul căsniciei sale de vis s-ar putea să nu fie atît de vesel. Când Allison îl intâlneşte pe miliardarul Phillip pare a fi relaţia perfectă. Fără să aştepte prea mult, cuplul se căsătoreşte şi îşi promit un viitor plin de iubire împreună. Dar cînd Allison începe să-l bănuiască pe Phillip că ar fi avut un rol foarte important în moartea primei sale soţii, fundamentul relaţiei lor începe să se zdruncine iar Allison începe să urmărească toate indiciile lăsate de fosta soţie a lui Phillip. Cu: Sarah Lancaster şi Mark Humphrey.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *