Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Recital cameral flaut si chitara

Filarmonica „George Enescu” anunta un nou recital din seria Stagiunea de marti seara

Marti, 17 Aprilie 2012, 19:00 – 21:00
Ateneul Roman, Sala mică

MATEI IOACHIMESCU – flaut
GEORGE POPESCU – chitară

Program:

Astor Piazzolla
Suita "Istoria tangoului" (P. I, II, III)

Francois Borne
Fantezia "Carmen"

Celso Machado
Quebra Queixa
Pe de moleque

Horia Şurianu
Brume

Enrique Granados
Dans spaniol nr. 5

Maximo Diego Pujol
Suita "Buenos Aires" (P. I,II,III)

Coproducător: Radio România Muzical

Dot.DUO România a luat ființă din dorința a doi artiști considerați unii dintre cei mai importanți soliști ai vremii noastre, de a prezenta noi mijloace de expresie ale repertoriului clasic pentru flaut și chitară, repertoriu îmbogățit cu lucrări contemporane de referinţă şi prime audiții. Formula ansamblului este una inedită în România și s-a bucurat de un succes enorm in timpul turneului național 2011, iar concertul de debut de la Viena a trezit admirația unui public cu criterii foarte înalte.

Flautistul Matei Ioachimescu este un muzician complet, licențiat al Universității de Muzică din Viena, premiant al Thyll Dürr Stiftung si Yehudi Menuhin Foundation, cu o bogată activitate artistică internațională ca solist si membru al mai multor ansambluri camerale. Reprezentant de marcă al noii școli de chitară clasică din România, George Popescu este un chitarist carismatic, laureat al multor concursuri internationale, ce imbină intr-o armonie totală trairea intensă a interpretării cu o tehnică instrumentală de excepție.

Dot.DUO România reușește prin abordarea riguroasă si o prezentare placută a muzicii clasice, de la Bach la sunetele calde ale Choro-ului brazilian si ethosul muzicii din Balcani, momente de o atmosferă unică.

Sponsori: ING Bank, Volksbank, Lions Club, Apanova, BRD, Dacia, Savana
Parteneri: Art Line, Editura Anima, Art Act Magazine
Parteneri media: Bucharest Herald, TVR Cultural, Sapte Seri, LiterNet, Observator Cultural, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Autoexpert, Yachtexpert, Allgemeine Deutsche Zeitung, Port.ro, Cronica Romana, SiSC, ArtClue, Salut Bucureşti, Senso TV

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *