free download 78 travel guides written by experts

Rechinii se intorc!

Sharknado 2: The Second One va putea fi văzut la Universal Channel la numai 24 de ore de la premiera filmului în S.U.A.

Rechinii se întorc și sunt mai înfricoșători ca niciodată, pentru că Sharknado lovește, de această dată, orașul New York! Premiera în România a filmului Sharknado 2: The Second One va fi difuzată exclusiv de Universal Channel, la numai o zi de la premiera acestuia în S.U.A., de pe 30 iulie 2014.

În Sharknado 2: The Second One, care va putea fi urmărit la Universal Channel pe 31 iulie, la ora 22:00, o furtună distrugătoare se abate asupra New York-ului, iar rechinii aduși de apele învolburate se dezlănțuie, atacând cu furie populația și locurile emblematice ale marelui oraș american. În mijlocul furtunii, numai Fin (Ian Ziering) și April (Tara Reid) pot salva New York-ul.

Ian Ziering (Beverly Hills 90210) și Tara Reid (American Pie) își reiau, așadar, rolurile din prima parte, iar lor li se vor alătura și alți actori, printre care Judah Friedlander (30 Rock), Mark McGrath (solistul trupei Sugar Ray), Kari Wuhrer (Sliders) și Vivica A. Fox (Kill Bill, Independence Day). De asemenea, vor mai apărea și Kelly Osbourne (Fashion Police), Judd Hirsch (Numb3rs) și Andy Dick (NewsRadio).

Ca și în cazul primei părți a filmului, Sharknado, și acesta este regizat de Anthony C. Ferrante, iar scenariul este semnat, de asemenea, de Thunder Levin, care a scris și scenariul primei părți a peliculei pentru televiziune, care s-a bucurat de un mare succes în rețelele social media în iulie 2013.

Nu uitați: urmăriți-i pe Fin și April, care se luptă să salveze orașul New York în Sharknado 2: The Second One, ce va avea premiera exclusiv la Universal Channel pe 31 iulie 2014, la ora 22:00, la doar o zi de la premiera filmului în S.U.A.

Bucuresti, 21.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *