free download 78 travel guides written by experts

Rebel Brown, expert în business neuroscience, vine la București

Rebel Brown, reputat expert în business neuroscience și una dintre cele Top 100 femei în „Computing” la nivel internațional, susține pentru prima dată la București Conferința Reprogramming the Business Mind for Success.

Manageri de vârf și antreprenori vor învăța de la Rebel Brown cum să aplice descoperirile din neuroștiințe în elaborarea de strategii inovatoare care să aducă cele mai bune rezultate pentru organizația în care activează.

„Timp de mai bine de 30 de ani am lucrat cu lideri din organizații din toată lumea, alături de care am obținut rezultate remarcabile pentru companiile lor, folosind tehnici aplicate din neuroștiințe. În experiența mea de consultant, a fost lesne să observ că cea mai mare amenințare a unei companii nu este concurența, ci limitele autoimpuse de manageri și de angajați, precum și rezistența lor la schimbare. La conferința și workshop-ul pe care le voi susține vom afla de ce suntem programati sa nu luam cele mai bune decizii în afaceri și cum schimbăm acest lucru folosind tehnici specifice sau care sunt instinctele cheie care limiteaza succesul în afaceri și cum să trecem peste ele, ca să avem o afacere profitabilă”, spune Rebel Brown, business neuroscience expert, Silicon Valley, SUA.


Timp de peste 25 de ani, Rebel Brown a fost consultant în înaltă tehnologie pentru executivi de top, a realizat strategii de piață și de produs și este recunoscută ca fiind un reputat expert în schimbare organizațională. Rebel Brown a lucrat cu peste 300 de organizații internaționale, știe ce funcționeaza și ce nu într-o companie și, mai ales, cum să coordonezi echipele pentru a obține rezultate remarcabile.

Conferința ‘Reprogramming the business mind for success (www.rebelbrown.ro), care va avea loc pe data de 15 noiembrie la București, este prima Conferință de Business Neuroscience din România.

Partenerii evenimentului sunt eJobs, GPeC, Doing Business (parteneri strategici), Business Woman, 9AM News, Nine O’Clock, The Trends (parteneri media). Evenimentul este organizat de Creative&Bright, în parteneriat cu agenția de comunicare Confident Communications.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *