free download 78 travel guides written by experts

Rebecca Louise Watkinson – Prichindelul Anului 2008 al concursului START DE STAR

In cadrul unui eveniment de neuitat organizat duminica, 22 februarie, la Teatrul Masca din Bucuresti, PrichindelulMeu.ro a anuntat marele castigator al concursului apreciat START DE STAR. Rebecca Louise Watkinson a castigat marele premiu si va fi protagonista unui film de scurt metraj adevarat, scris, filmat si regizat de un profesionist in domeniu – Alexandra Sandu – www.alexunu.ro .

Evenimentul de duminica a inceput cu un spectacol de teatru oferit de Teatrul Masca – piesa Clovnii, apreciata de toti participantii, mici si mari. Ceremonia de premiere a inclus de asemenea momente speciale printre care recitaluri ale grupului Rogvaiv si momente de dans sportiv. Premii multe au ajuns la toti castigatorii etapelor anului 2008 la concursul START DE STAR.

“Tin sa le multumesc in mod special tuturor celor ce ne-au fost aproape, Teatrului Masca si directorului sau, domnul Mihai Malaimare pentru amabilitate si sustinere, firmei de petreceri care s-a ocupat de organizare – Vizoo – www.vizoo.ro – precum si tuturor sponsorilor pe care i-am avut pana acum alaturi si celor ce vor veni si de acum inainte.”

Copiii au fost rasplatiti cu premii si cadouri din partea initiatorilor concursului – PrichindelulMeu.ro si din partea sponsorilor – Movieplex (www.movieplex.ro), Kez Media (//www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=184&articleId=308&view=showArticleContent), Erc Press (www.ercpress.ro), Cartea Copiilor (www.carteacopiilor.ro), Perdele pentru copii (www.perdelepentrucopii.ro), Botanique (www.botanique.ro), Cartile Lucia Muntean (www.luciamuntean.ro), Tonus Club (www.tonusclub.ro), Articole de petrecere (www.articoledepetrecere.ro), RevistaTus (www.revistatus.ro).

“Ma bucur nespus ca am putut sa le oferim tuturor celor ce fac parte din comunitatea PrichindelulMeu.ro un eveniment special. Prilejul a fost cu atat mai deosebit cu cat a fost prima oara cand o parte din membrii forumului si toti participantii din cadrul concursului START DE STAR si PrichindelulMeu.ro s-au intalnit. Desemnarea castigatorilor si momentele speciale pregatite de copii au incantat audienta, iar numele marelui invingator a fost facut public in cadrul ceremoniei” declara Dana Nitu, initiatoarea conceptului PrichindelulMeu.ro si a concursului START DE STAR in Romania.

“In 2009 continuam acest concurs, cu premii la fel de tentante si cu o idee ce deja a prins si atrage lunar multi participanti” a continuat Dana Nitu. In fiecare luna copiii si parintii lor, alaturi de sustinatorii acestora sunt asteptati la concurs. Anul acesta a adus si optiunea Puncte speciale prin intermediul careia cei ce inscriu prichindei la concurs au mai multe sanse de a acumula puncte.

START DE STAR este un concurs organizat de Prichindelulmeu.ro – www.prichindelulmeu.ro – un site complet pentru parinti si prichindeii acestora. Inca de la a sa lansare a generat interes si a atras multi participanti. S-au implicat de asemenea si multe persoane care i-au sustinut pe cei mici. Toti copiii sunt asteptati sa participe si toti cei carora le plac acei copii sunt invitati sa ii sustina.
PrichindelulMeu.ro isi asteapta vizitatorii cu numeroase rubrici interesante si chiar cu mai multe concursuri – adresate parintilor, mamicilor sau famiilor.

Despre Prichindelulmeu.ro
Prichindelulmeu.ro – www.prichindelulmeu.ro – este un site complex, avand ca principale rubrici: Concurs START DE STAR, Portal, Magazin Online, Forum, Articole, Sfatul Medicului si Programul Zilei si le ofera furnizorilor numeroase posibilitati de a obtine vizibilitate in cadrul categoriilor sale.

Bucuresti, 25.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *