free download 78 travel guides written by experts

REALPRO lanseaza Sistemul de Vanzare Garantata de Case

REALPRO© lansează Sistemul de Vânzare Garantată de Case pentru agenţii imobiliari care vor să aibă propria afacere în 90 de zile.

REALPRO© oferă agenţilor imobiliari modalitatea de a avea propria afacere ca agent imobiliar în numai 90 de zile, sigură şi total lipsită de riscuri.

Cu sistemul REALPRO© agenţii imobiliari vor vinde mai multe case, vor câştiga mai mulţi bani şi vor avea mult mai puţină bătaie de cap. Sistemul REALPRO©  de Vânzare Garantată de Case cuprinde: Procesul Standard cu 106 servicii pentru vânzarea casei, Sistemul Unic de Echipă, Programele de Marketing Inovatoare, Cea mai Bună Tehnologie Imobiliară şi Cunoştinţe de Piaţă Specializate.
REALPRO© functionează diferit de orice altă agenţie imobiliară din Romania. În primul rând, nicio altă agenţie imobiliară nu oferă un Sistem la cheie de vânzare de case destinat direct agentului imobiliar. În al doilea rând, în Reţeaua REALPRO© agenţii beneficiază de cele mai bune condiţii financiare din România.

REALPRO© funcţionează ca o reţea de agenţi imobiliari. Practic, REALPRO© este ca o franciză pentru agenţii imobiliari, cu singura diferenţă că pentru a intra în reţeaua REALPRO© nu este necesară nicio investiţie iniţială şi nicio taxă de franciză.

Fiecare agent din Reţeaua REALPRO© funcţionează la fel ca un avocat: are cheia de la propriul birou,  are propriul portofoliu de clienţi pe care îi reprezintă exclusiv şi în acelaşi timp, beneficiază de sistemul REALPRO© de vânzare de case, de imaginea şi de participarea în Reţeaua REALPRO©.

Imediat ce o persoană intră în reţeaua de agenţi imobiliari REALPRO© va primi cheia propriului birou imobiliar. Birourile sunt în cele mai bune locaţii, în clădiri de clasa A, deservite. Fiecare agent are propriul birou şi îşi alege locaţia acestuia. REALPRO© îi pune la dipoziţie agentului biroul, în funcţie de alegerea lui. Primele două birouri vor fi deschise în Union International Business Center, Bucureşti.

Bucuresti, 11.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *