free download 78 travel guides written by experts

Realizatorul Antenei Satelor, Vasilica Ghita Ene – premiata la concursul „Reporter European 2009

Reprezentanta Comisiei Europene si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania au anuntat castigatorii concursului „Reporter European 2009”, editiile de primavara si toamna.

Vasilica Ghita Ene realizator al Radio Romania – postul Antena Satelor este unul dintre castigatorii concursului. Aceasta a fost premiata pentru umanizarea subiectului european si aducerea in dezbatere a unor voci care, de regula, nu se fac auzite in spatiul public.

Criteriile de selectie care au stat la baza jurizarii au fost acuratetea informatiei, originalitatea perspectivei din care a fost tratat subiectul, obiectivitatea abordarii si capacitatea temei alese de a genera dezbatere publica.

Juriul a fost format din specialistii mass-media Ioana Avadanei, Cristina Guseth si Luca Niculescu, precum si din coordonatorii birourilor de presa ale institutiilor europene din Romania (Madalina Mihalache din partea Biroului de Informare al Parlamentului European si Daniela Rosca din partea Reprezentantei Comisiei Europene).

Jurnalistii castigatori vor avea ocazia sa viziteze sediile institutiilor europene de la Bruxelles sau Strasbourg, unde vor avea intalniri si oportunitati de interviuri cu membrii Parlamentului European si cu oficiali ai Comisiei Europene.

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *