free download 78 travel guides written by experts

Reality Bag – geanta “isteata” licitata in Romania

Cat v-ati gandit ca ati putea plati cel mai mult pe o geanta unicat? 400 Euro? 600? 900 Euro?

Dar v-ati vedea la brat cu o geanta de peste 1.150 Euro? Daca da, Puma si Casa de Licitatii GoldArt va asteapta pentru a admira si, de ce nu, achizitiona senzationala geanta. Nu este orice fel de creatie insa. Geanta se numeste Reality Bag, si este creatia Galeriei Londoneze Serpentine Gallery impreuna cu PUMA.  Este vorba de o editie limitata – doar 1000 de produse in toata lumea.

PUMA a creat aceasta geanta ca parte  a sutinerii pe termen lung a tinerelor talente. PUMA va dona 100 de dolari din vanzarea fiecarei genti, progamelor educationale ale Galeriei Serpentine, recunoscuta prin eforturile sale de sustinere a arhitecturii si designului.

Reality Bag este un produs cu adevarat incitant, adaptat dupa PUMA Urban Mobility Edition Bag, iar designul acestei genti, trasat de artistul John Armleder, vrea sa reflecte lumea din interior catre exterior, folosind materiale si idei inovative. Armleder nu s-a implicat singur, ci a adus cu sine o serie de artisti tineri foarte talentati care au creat mici opere de arta, ce au intrat in interiorul fiecarei genti. Acest lucru face din Reality Bag un accesoriu deosebit de interesant, devenind o mini galerie portabila cu piese semnate de insusi Armleder, dar si alti multi artisti precum John Trembley si Philippe Decreuzat.

Pe 30 mai 2008 The Serpentine Gallery si magazinul Trois Pommes (Zurich – Elvetia) au gazduit o cina speciala in onoarea creatiei acestei genti. Cina a fost prima seara a circuitului Art Basel  – au participat personalitati internationale din lumea artei, oameni care au calatorit in Elvetia special pentru deschiderea VIP ART Basel din 2 Iunie. Seara a fost deschisa cu discursuri din partea Ceciliei Dean de la Visionaire, din partea lui Hans Ulrich Obrist de la Serpentine Gallery si cu un discurs din partea artistului John Armleder. Cei 100 de participanti   s-au bucurat de modul inspirat de primire, de atmosfera calda si relaxanta, facandu-i pe multi sa declare ca au participat la seara saptamanii.

Gentile se vand prin intermediul Galeriei Serpentine, precum si prin magazine selectionate din orase precum: Tokyo, New York sau Moscova.

Acum, acest accesoriu de lux este si in Romania, insa in numai 3 exemplare, dintre care doua sunt deja expuse in magazinul Victoria 46. Iar duminica, 22 Iunie, incepand cu orele 11,00, cel de-al treilea exemplar va fi prezentat unui public select la o licitatie sustinuta de Casa Gold Art, situata pe Str. Gen. Berthelot, nr. 39.

Cine-si doreste o poveste unica pentru accesoriile sale, sa o caute … si sa  liciteze pentru ea!

Bucuresti, 13.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *