free download 78 travel guides written by experts

Realitatile, perspectivele si provocarile pietei de coaching

din Romania – dezbatute la a patra editie a Conferintei Challenges of Coaching, in 8-9 noiembrie 2012

Challenges of Coaching 2012, conferinţa anuală organizată de Asociaţia Română pentru Coaching (ARC) in Bucureşti, în perioada 8-9 noiembrie, va oferi participanţilor şi publicului larg o radiografie a pieţei de profil din România, a perspectivelor pieţei de coaching şi a provocărilor cu care se confruntă atât coachi externi, cât şi cei ce folosesc coachingul în context organizaţional (manageri şi specialişti de resurse umane, traineri, coachi interni, manageri şi antreprenori).

Challenges of Coaching 2012 va reuni, în acest an, într-un nou format mai dinamic şi interactiv, coachi prestigioşi, fondatori ai principalelor şcoli de coaching din România (Alain Cardon, Gerard O’Donovan, Cătălin Zaharia, Daniel Bichiş), care vor creiona o imagine a viitorului coachingului în România. De asemenea, Mihai Popa-Radu, Alain Cardon, Mihai Stănescu şi Horea Murgu, fiecare distinşi de comunitate cu titlul de „Coachul Anului”, vor împărtăşi din experienţa lor în business coaching, evidenţiind principalele provocări ale acestei activităţi, atât pentru coachi cât şi pentru clienţii interesaţi.

Conferinţa va include în ambele zile (8-9 noiembrie) şi workshop-uri susţinute de coachi profesionişti de top, pe teme legate atât de life coaching, de creşterea calităţii vieţii, cât şi de coaching de echipă sau de executive coaching.

In plus, în cadrul conferinţei, participanţii vor putea afla direct de la reprezentanţii a trei companii de renume de pe piaţa românească (Vodafone, Kraft Foods şi Citroen) despre experienţa şi rezultatele implementării unor proiecte de coaching la nivel organizaţional. Impactul coachingului la nivel organizaţional poate fi major, iar pentru companiile interesate de modalitatea cea mai potrivită şi mai eficientă de implementare a unor proiecte de coaching este important să cunoască beneficiile, dar în acelasi timp şi provocările care pot să apară. Directori de resurse umane ai companiilor care au iniţiat proiecte organizaţionale de coaching vor împărtăşi, asadar, în cadrul Challenges of Coaching 2012 informaţii utile pentru cei ce doresc să implementeze, la rândul lor, astfel de proiecte.

O altă noutate în desfăşurarea conferinţei de anul acesta o constituie prezentarea a două proiecte de coaching din domeniul educaţional, unice în Romania: CROS- Inovaţie prin educaţie şi ZBURD- Educaţie prin coaching.

Programul complet al conferinţei şi informaţii pentru participanţi sunt disponibile on-line, pe pagina web a Asociaţiei Române pentru Coaching (ARC) la adresa www.coaching-arc.ro. Participanţii care se înscriu până la 15 octombrie pot beneficia de tarife speciale.

Bucuresti, 08.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *