metalshow

Realitatea TV va transmite, in exclusivitate, imagini inedite din culisele

turneului Harlem Globetrotters

Postul Realitatea TV a incheiat un parteneriat media cu Federatia Romana de Baschet si cu fundatia Phoenix si va transmite, in exclusivitate, imagini inedite din culisele turneului din Romania al celei mai populare trupe de baschet din lume, Harlem Globetrotters. Cele patru spectacole din cadrul turneului sunt programate in Bucuresti (Sala Polivalenta, 17 martie), Sibiu (Sala Sporturilor, 18 martie), Cluj (Sala Sporturilor, 19 martie) si Timisoara (Sala Olimpia, 20 martie). Din data de 15 martie, cand Harlem Globetrotters va ajunge in Romania, Realitatea TV va transmite, in direct, toate evenimentele importante pe care echipa baschetbalistilor le va trai – imagini de la antrenamente, conferinta de presa, dar si vizita lor prin Bucuresti. De asemenea, Realitatea TV va transmite duminica, cu o zi inainte de primul spectacol, sustinut in Bucuresti, o editie speciala in care vor fi prezenti in studio componenti ai Harlem Globetrotters.

"Trupa Harlem Globetrotters reuseste sa atinga perfectiunea spectacol dupa spectacol, iar cuvantul care ii descrie cel mai bine este performanta. Tocmai pentru ca performanta este si tinta noastra, in fiecare zi, suntem mandri ca am incheiat acest parteneriat cu ocazia turneului romanesc al faimoasei trupe de baschet", a declarat directorul executiv Realitatea TV, Catalin Popa.

Mai mult, Realitatea TV va prezenta zilnic detalii despre fenomenul mondial generat de trupa Harlem Globetrotters, istoria acesteia, celebritatile care au alcatuit echipa de-alungul timpului, curiozitati despre membri si secretele succesului lor.

Trupa Harlem Globetrotters, care combina jocul de baschet cu momente comice, a aparut in anul 1927, ca echipa de baschet independenta, numele de Harlem fiind ales deoarece membrii echipei erau selectati din comunitatea afro-americana. De-a lungul timpului, trupa a realizat peste 20.000 de spectacole in 118 tari.

Bucuresti, 11.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *