free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV va difuza “Meciul serii”

o emisiune produsa de Valeriu Lazarov in care candidatii inscrisi in cursa pentru alegerile locale se vor confrunta in idei, solutii si programe, in ringul de box

Postul Realitatea TV ofera telespectatorilor sai, din data de 19 mai, un format inedit care imbina dezbaterea politica cu divertismentul.
Emisiunea "Meciul serii" este produsa de Valeriu Lazarov, omul care a revolutionat divertismentul romanesc de televiziune. In cadrul emisiunii, candidatii la functia de primar, in prezenta sustinatorilor lor se vor confrunta intr-un decor care va reda stilizat imaginea unui ring de box. Show-ul "Meciul serii" va fi difuzat de luni pana joi, intre orele 22.00 si 24.00.

Despre formatul inedit al emisiunii, Valeriu Lazarov declara: "Ideea de a face o emisiune electorala nu a fost a mea, ci a reprezentantilor Realitatea TV. Propunerea m-a sedus. Este o provocare sa facem o emisiune cu continut electoral. Este buna, noua, palpitanta. Este gandita ca un meci de box, un meci al ideilor, al proiectelor de gestiune a Capitalei, al argumentelor, al sinceritatii si al puterii de convingere".

Asemanarea emisiunii cu un meci de box se regaseste atat in decor, cat si in "punerea in scena" a subiectelor, fiecare participant la emisiune avand un rol bine determinat si o responsabilitate pe masura. "Meciul serii" va avea doua runde de confruntari conduse de un arbitru de ring (moderator), care va sanctiona inclusiv "loviturile sub centura". Echipa va fi completata de trei arbitri de meci (jurnalisti) care vor dezbate evolutiile adversarilor si de un comentator responsabil de evidentierea calitatilor celor doi protagonisti (agresivitatea ideilor, originalitatea programului electoral, talentul de a eschiva "loviturile" adversarului etc). Temele pe care emisiunea le va aduce in atentia telespectatorilor se refera la probleme precum "Gropile care distrug masinile", "Impozitele municipale", "Lupta impotriva coruptiei" si "Calitatea vietii".

Alaturi de confruntarea politica, emisiunea "Meciul serii" va cuprinde si momente de spectacol – in pauza dintre reprize, cantareti de muzica usoara si populara vor destinde atmosfera alaturi de unii dintre cei mai cunoscuti umoristi ai show-biz-ului romanesc.

Punctul culminant al emisiunii va fi atins in editia din 12 iunie, cand "Meciul serii" ii va aduce fata in fata pe candidatii ramasi in cursa dupa turul I.

Bucuresti, 23.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *