free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV va difuza “Alege premierul”

o emisiune de campanie electorală, în premieră pentru televiziunile din România

Postul Realitatea TV oferă telespectatorilor săi, din 3 noiembrie, o emisiune într-un format complet inedit pentru România.

. Aceasta va urmări zi de zi întrecerea electorală în urma căreia va fi ales noul premier. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.00, şi va fi prezentată de Răzvan Dumitrescu. Sâmbăta, în intervalul 18.45-21.00, Realitatea TV va transmite ediţii speciale cu public ale emisiunii “Alege premierul”, prezentate de Mihai Tatulici.

Fiecare ediţie a emisiunii “Alege premierul” va dezbate cele mai importante şi mai actuale teme sociale şi economice în paralel cu programele de guvernare prezentate de partidele politice din România.  În fiecare seară, vor fi realizate sondaje prin telefon pentru a afla opţiunea telespectatorilor pentru unul dintre cei 3 posibili prim-miniştri ai viitorului guvern: Theodor Stolojan, Mircea Geoană sau Călin Popescu-Tăriceanu. Rezultatele acestui sondaj vor fi difuzate în direct, la sfârşitul fiecărei ediţii “Alege premierul”. “În afară de a dezbate teme sociale şi politice, îl vom testa pe fiecare invitat cu câte o întrebare de cunoştinţe politice minimale, de exemplu, cine a fost iniţiatorul reformei perestroika în Rusia. Astfel, ne vom da seama dacă invitaţii au vocaţie politică sau candidează din alte motive”, spune Răzvan Dumitrescu.

În cadrul ediţiilor speciale de sâmbătă, “Alege premierul” va construi programul de guvernare al telespectatorilor, care vor vota şi selecta fragmente din programele principalelor trei partide. În final, va rezulta o sinteză inedită a preferinţelor românilor care va fi tipărită şi oferită de Realitatea TV întregii clase politice şi administraţiei locale şi centrale din România.

Referitor la ediţia specială pe care o va prezenta, Mihai Tatulici spune: “Este un format de sinteză saptamânală care îşi propune să pună în evidenţă priorităţile României. Politicienii care vin aici, în acest program, sunt de fapt la un examen despre viziune. Viziuunea asupra României pe următorii patru ani, cel putin”.

Bucuresti, 03.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *