Kinodiseea

Realitatea TV si Media Mall lanseaza pe 29 mai statia locala din Bacau

Realitatea TV Bacău începe emisia pe 29 mai, devenind astfel prima staţie locală a unei televiziuni naţionale care se deschide în oraş. Bacăul este al nouălea oraş în care Media Mall şi Realitatea TV deschid o staţie locală, completând astfel reţeaua naţională a televiziunii de ştiri.
   
   
Cei 25 de membri ai echipei Realitatea TV Bacău vor fi coordonaţi de producătorul general al staţiei, Monica Ghineţ, care va fi şi realizatorul talk-show-ului „Bacăul în realitate”. O vor susţine, din poziţia de producători executivi, Oana Chiriac şi Ionut Vătafu. Echipa editorială este completată de jurnalişti cu experienţă în media locală: Anca Tofan, Cristina Mihalache, Dan Vrînceanu şi Carmen Stan.
   
Despre noul proiect, directorul staţiei Realitatea TV Bacău, Mihaela Druică, declară: „Realitatea TV îşi propune să mărească echipa şi să devină cât mai puternică la Bacău. De altfel, oraşul nostru a fost întotdeauna un punct fierbinte pe harta ştirilor naţionale de televiziune, iar transmisiunile live de la inundaţiile din 2008 sau campania de împădurire <România prinde rădăcini> sunt doar două exemple care dovedesc acest lucru. Realitatea TV Bacău îşi propune să fie o voce importantă în peisajul media local”.
   
De luni până vineri, Realitatea TV Bacău va difuza cele mai importante ştiri de pe plan local în cele două jurnale ale zilei, de la 18:15 şi 21:15. Intervalul orar 18.30-18.50 va fi rezervat talk-show-lui local „Bacăul în realitate”.

Bucuresti, 26.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *