free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV, laureata de patru ori la Gala Premiilor APTR 2009

– Postul de televiziune nu a participat la secţiunea Ştiri a competiţiei –

Postul Realitatea TV a primit patru distincţii în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Galei Premiilor Naţionale de Televiziune APTR. Postul de televiziune a anunţat încă de la începutul lunii că nu participă la secţiunea Ştiri a competiţiei, pentru că nu a primit din partea organizatorilor răspunsuri precise cu privire la criteriile care stau la baza jurizării programelor de ştiri.

Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) a premiat luni seară cele mai bune programe de televiziune româneşti produse şi difuzate în 2008. Premiul special al juriului a fost acordat jurnalistului Emil Hurezeanu, preşedintele Grupului Realitatea Caţavencu, pentru analizele politice din emisiunile postului Realitatea TV. Reporterul Adelin Petrişor a fost răsplătit cu Premiul pentru documentar politic pentru producţia „Vânătorii de talibani”. Membrii juriului au acordat Premiul pentru anchetă tot postului Realitatea TV, pentru materialul „Cu’n picior în apă, şi altul în groapă” realizat de Camelia Moise. Totodată, a fost distins şi reporterul Realitatea TV Vali Ştirbu cu Premiul „Condiţia Umană”, pentru materialul „Integrat sub pământ”.

Juriul ediţiei a XIX-a a Galei Premiilor APTR a fost format din academicianul Nicolae Breban, prof. univ. dr. Manuela Cernat – preşedintele juriului, Lucia Hossu Longin, conf. univ. dr. Sorin Ilieşiu, regizorul Dan Necşulea, preşedinte al APTR, regizorul Dan Piţa, actriţa Ilinca Tomoroveanu, director artistic al Teatrului Naţional.

Realitatea TV respectă iniţiativa de a distinge şi premia cele mai valoroase programe de televiziune, remarcabile prin audienţă şi profesionalism. În ultimii ani, Realitatea TV este laureată a Galei Premiilor Naţionale de Televiziune APTR la mai multe secţiuni, cum ar fi ştiri, emisiune informativă şi talk-show.

Bucuresti, 26.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *