free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV lanseaza prima statie de stiri din Timisoara

Realitatea TV lansează la Timişoara, în data de 31 octombrie, prima staţie locală de ştiri din acest oraş. Realitatea TV Timişoara este a cincea staţie locală inaugurată în acest an de Realitatea TV, după cele lansate la Cluj, Braşov, Târgu-Mureş şi Sibiu.

Despre noua staţie locală, directorul Realitatea TV Timişoara, Sorin Kosz, spune: „În oraşul în care a pornit Revoluţia a venit timpul şi pentru o revoluţie în ştiri. Aşteptările şi investiţiile pentru o staţie locală Realitatea TV sunt cele mai mari aici. De aceea, avem cea mai bună redacţie de ştiri şi cea mai bună echipă de producţie, iar crezul nostru este că vom deveni cea mai performantă televiziune din Timişoara”.

Echipa jurnalistică de la Realitatea TV Timişoara este condusă de Bujor Popa, reporter, editor şi producător de televiziune cu mai bine de zece ani de experienţă în media. El va coordona redacţia de ştiri din care mai fac parte reporterii Raluca Pantea, Raluca Culcea, Andreea Haiduc şi Flavius Militaru. Jurnalele principale de ştiri vor fi prezentate de Iulia Pop şi Adriana Rusu, iar talk-showul “Timisoara în Realitate” va fi moderat de Adrian Marcu, un nume binecunoscut în mediul jurnalistic şi universitar din oraş. De asemenea, din cadrul echipei face parte şi Dana Constantin, în calitate de producător executiv.

Realitatea TV Timişoara va difuza în fiecare zi, de luni până vineri, cinci jurnale de ştiri locale: dimineaţa, la orele 7.45 si 8.45, la prânz, de la ora 13.00, iar seara, de la orele 18.15 şi 21.15. De asemenea, Realitatea TV Timişoara va transmite în timpul săptămânii, după jurnalele de seară, două talk-show-uri locale.

Realitatea TV va mai deschide până la sfarşitul anului încă două staţii locale de ştiri.

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *