Realitatea TV lanseaza la Cluj prima statie locala de stiri

din Romania

Realitatea TV lanseaza la Cluj, in data de 28 martie, prima statie locala de stiri din Romania, aceasta fiind urmata in urmatorii trei ani de peste 30 de statii locale, printre care Brasov, Deva, Medias, Ramnicu Valcea, Campulung Muscel, Sibiu, Constanta, Delta, Craiova, Timisoara, Vaslui si Suceava. "Am ales Clujul pentru a deschide prima statie locala Realitatea TV pornind de la potentialul economic, uman si jurnalistic pe care il ofera. Clujul este doar primul punct Realitatea TV pe harta Romaniei, iar anul acesta urmeaza sa fie deschise statii locale in Brasov, Sibiu, Timisoara, Constanta si Tg. Mures", a declarat George Petrule, directorul de dezvoltare retea a statiilor locale Realitatea TV.

Cu sustinerea unei echipe profesioniste, Realitatea TV Cluj a format, in scurt timp, cea mai puternica structura redactionala din mass-media locale. Anda Cordos, Timea Bereczki, Ionel Lespuc, Horea Soica si Sandu Muresan sunt doar cativa dintre jurnalistii care fac parte din echipa Realitatea TV Cluj, condusa de Lucian Danciu, din functia de director.

Despre obiectivele pe care statia locala si le-a propus, Danciu declara: "Ce dorim sa facem cu Realitatea TV Cluj? Daca tot este prima statie Realitatea TV din teritoriu, nu ne propunem decat sa fie si cea mai buna statie de televiziune din Cluj, pornind de la principiul conform caruia imnul se canta intotdeauna doar pentru locul I".

Pe langa programele Realitatea TV, Realitatea TV Cluj va difuza mai multe jurnale de stiri locale. De luni pana vineri, intre orele 6.45 si 9.00, Realitatea TV Cluj va difuza trei jurnale de stiri. Urmatorul jurnal de stiri locale va fi difuzat de la ora 13.00, iar seara, de la ora 18.20, telespectatorii vor putea urmari cele mai importante stiri ale zilei, de pe plan local. In plus, Realitatea TV Cluj va difuza, de la ora 21.45, si un program de sinteza zilei.

Bucuresti, 27.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *