free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV difuzeaza emisiuni noi cu prilejul summitului NATO

Realitatea TV difuzeaza de luni, 31 martie, cu prilejul summitului NATO, doua emisiuni noi "Bucuresti de oaspeti" si "Hai sa-ti arat Bucurestiul NATO" si transmisiuni in direct de la ministudioul Realitatea TV amplasat la Palatul Parlamentului. Realitatea TV este singurul post de televiziune care a obtinut aprobarea pentru amplasarea unui ministudio la Palatul Parlamentului. Emisiunea "Bucuresti de oaspeti" va fi difuzata de luni pana vineri, in cadrul matinalului, si este un ghid alternativ pentru oaspetii summitului, membrii delegatiilor, sotiile lor, jurnalistii straini precum si alti participanti.

Emisiunea Hai sa-ti arat Bucurestiul NATO", moderata de Andreea Cretulescu, va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 22.00, si va prezenta cele mai importante evenimente ale zilei precum si lucruri ascunse din culisele summitului NATO.

In exclusivitate pentru un post de televiziune, Realitatea TV a amplasat un ministudio la Palatul Parlamentului de unde Cosmin Prelipceanu si Laura Chiriac ii vor tine la curent pe telespectatori cu cele mai noi informatii despre modul in care se desfasoara summitul.

De asemenea, Realitatea TV a pus la dispozitia telespectatorilor o adresa de e-mail, nato@realitatea.net, unde toti romanii pot explica ce inseamna pentru ei summitul NATO.

Bucuresti, 30.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *