free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV declara razboi drumurilor proaste

Televiziunea de ştiri premiază telespectatorii care trimit imagini cu
cele mai proaste şosele în cadrul concursului „România, drum de ţară”

Realitatea TV stă cu ochii pe şoselele României. Televiziunea de ştiri îşi invită telespectatorii să trimită filme sau poze cu cele mai proaste drumuri la martorocular@realitatea.net. În fiecare săptămână, cele mai bune imagini vor fi premiate, iar cazurile semnalate de acestea vor deveni subiectul unui reportaj filmat de la înălţime, din elicopterul Realitatea TV.

Realitatea TV a dat startul celei mai ample campanii de presă împotriva stării deplorabile a infrastructurii din România. Cu ajutorul telespectatorilor, televiziunea de ştiri vrea să afle care sunt cele mai proaste străzi şi şosele din România, în ce stare sunt lucrările de reabilitare a acestor drumuri şi proiectele noi de infrastructură şi ce fac guvernanţii pentru a rezolva problemele sesizate.

Concursul „România, drum de ţară” îi provoacă pe toţi telespectatorii să ia atitudine faţă de drumurile proaste care îi deranjează. Oamenii sunt invitaţi să fotografieze sau să filmeze şoseaua pe care o consideră a fi cea mai proastă din România şi să trimită imaginile la adresa martorocular@realitatea.net sau să le încarce pe www.realitatea.net. În fiecare săptămână, telespectatorul care a trimis cele mai elcovente imagini va primi 1.000 de lei, iar Realitatea TV va trimite elicopterul redacţiei se ştiri să surprindă imaginea de ansamblu a cazului semnalat de acesta.

Campania demarată de televiziunea de ştiri prin secţiunea „Martor ocular” a site-ului www.realitatea.net se va regăsi şi în jurnalele şi emisiunile Realitatea TV. Cazurile semnalate de cetăţeni vor fi dezbătute împreună cu jurnalişti şi oameni politici. De asemenea, telespectatorii vor putea vedea reportaje filmate de la înălţime, din elicopterul Realitatea TV, cu cel mai prost drum desemnat în fiecare săptămână.

„Românii aşteaptă de la autorităţi să facă drumuri mai bune. De la media aşteaptă să atragă atenţia asupra celor care împiedică acest lucru. Elicopterul Realitatea TV devine astfel un mijloc prin care neîmplinirile care se văd şi din avion nu mai sunt ascunse sub preş”, spune Cristian Coman, redactor-şef al redacţiei de ştiri.

Bucuresti, 01.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *