free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV Cluj si Realitatea TV Brasov au realizat cea mai complexa

acoperire a alegerilor, dintre toate statiile locale de televiziune din Romania

Realitatea TV Cluj si Realitatea TV Brasov sunt statiile locale romanesti care au realizat cea mai complexa acoperire a alegerilor locale din data de 1 iunie. Cu prilejul acestui eveniment, cele doua statii locale au trimis pe teren cate 7 echipe de filmare, iar Realitatea TV Cluj a comandat un sondaj exit-poll, prezentat in premiera dupa inchiderea urnelor. Cele doua statii au transmis editii speciale de stiri, din ora in ora, incepand cu ora 7.35 si pana la ora 21.00, cand au fost anuntate primele rezultate estimative. Fiecare dintre aceste editii speciale a inclus cel putin o transmisiune in direct, prin satelit sau 3G.

La ora 21.00, cand s-au inchis urnele, telespectatorii din cele doua judete au putut urmari, in direct, interviuri cu candidatii cotati cu cele mai mari sanse sa castige alegerile. Realitatea TV Cluj a comandat un exit-poll si a anuntat, in premiera, la ora 21.00, rezultatele estimative pentru Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, precum si pentru Consiliul Judetean Cluj.

Realitatea TV fost cel mai urmarit post de stiri in timpul zilei de 1 iunie, cu 166.000 de telespectatori (1,5% rating), in medie, la nivel urban, potrivit datelor GfK Romania.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *