free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV cauta in mapa profesionala a demnitarilor

Postul de ştiri va difuza in fiecare vineri emisiunea „Angajat la stat”, realizata de jurnalista Oana Stancu

Realitatea TV lansează un nou proiect editorial prin care cei mai cunoscuţi politicieni care ocupă funcţii publice vor fi puşi faţă în faţă cu cei care i-au ales şi care le plătesc salariile. În fiecare vineri, de la ora 23:05, jurnalista Oana Stancu va încerca să afle alături de invitaţii săi în ce măsură merită politicienii români să ocupe poziţiile de „Angajat la stat”.

Emisiunea „Angajat la stat” debutează pe 27 februarie la Realitatea TV. Programul va aduce în fiecare săptămână în faţa telespectatorilor câte un reprezentant al clasei politice care ocupă o funcţie publică şi care va încerca să arate care sunt motivele pentru care cere încrederea alegătorilor şi care sunt motivele pentru care merită să îşi păstreze salariul plătit din bani publici.

Fiecare ediţie a emisiunii va fi legată de un eveniment de actualitate, iar în studiourile televiziunii de ştiri vor fi prezenţi, pe lângă invitatul principal, şi alţi politicieni, dar şi analişti politici şi jurnalişti. De asemenea, telespectatorii vor putea interveni în orice moment telefonic sau prin e-mail, iar cele mai interesante mesaje vor fi transmise pe post.

Programul „Angajat la stat”, realizat şi prezentat de jurnalista Oana Stancu, va fi transmis în direct în fiecare vineri, de la ora 23:05. Invitatul primei ediţii este ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea.

Oana Stancu are o experienţă de peste zece ani în presă şi a scris numeroase anchete legate de afaceri derulate cu bani publici. „Am venit la Realitatea cu un proiect nou, emisiunea ‘Angajat la stat’, în care vom căuta să aflăm cine sunt cei care ne conduc, ce-i califică pentru funcţiile pe care le ocupă şi ce fac concret pentru noi, dincolo de luptele politice, de preocupările legate de numirea unui şef nou la ‘Doi şi un sfert’ sau de găsirea unei insulte cât mai usturătoare pentru adversari. E un moment important în parcursul meu profesional şi pentru că am renunţat pentru moment la presa scrisă şi, după zece ani, nu a fost deloc o decizie uşoară. Am considerat că trebuie să mă dedic cu totul televiziunii pentru a putea performa şi am convingerea că Realitatea este locul în care se poate întâmpla asta”, spune Oana Stancu.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *