REALITATEA.NET, lider ABSOLUT pentru toate site-urile din Romania in luna decembrie

REALITATEA.NETREALITATEA.NET este site-ul NUMĂRUL 1 în România pe luna decembrie 2013 si înregistrează cele mai bune rezultate de trafic, conform Studiului de Audienţă şi Trafic Internet, realizat de Biroul Român de Audit al Tirajelor

Calitatea şi consistenţa editorială, ştirile în exclusivitate, transmisiunile live, evenimentele sociale ale lunii decembrie, precum şi informaţiile prezentate în timp real au contribuit la creşterea semnificativă a accesarilor site-ului REALITATEA.NET.

Cu un număr de 4.381.337 de vizitatori unici şi 19.881.732 de vizite, portalul de ştiri deţinut de Realitatea Media a avut în luna decembrie 2013 cele mai bune rezultate lunare în   clasamentul general al tuturor site-urilor din Romania măsurate de SATI. Astfel, luna decembrie 2013 a adus portalul de ştiri REALITATEA.NET pe pozitia de lider ABSOLUT la capitolul vizitatori unici şi vizite, atât în categoria Ştiri Generale şi site-uri de continut (care includ şi site-urile tabloide şi de sport), cât si in topul general întocmit de SATI.

Top 3 VIZITATORI UNICI în clasamentul general al tuturor site-urilor din România, luna decembrie 2013, conform SATI

Loc

Site

Categorie

VIZITATORI UNICI

1

realitatea.net

Stiri Generale

4.381.337

2

www.stirileprotv.ro

Stiri generale

4.200.963

3

www.protv.ro

Divertisment

4.033.063

O creştere semnificativă a înregistrat şi REALITATEA MOBI, versiunea dedicată internetului mobil; cu un număr de 6.779.981 de vizite şi 11.997.026 de afişări aceasta a măsurat cu 10% mai mult faţă de luna anterioară.

De asemenea, o ascensiune majoră a înregistrat şi pagina de Facebook a site-ului REALITATEA.NET, care a depăşit 800.000 de fani, fiind unul dintre cele mai accesate conturi din Romania ale reţelei de socializare.

SATI este studiul realizat de Biroul Român de Audit al Tirajelor care măsoară audienţa, traficul şi profilele socio-demografice ale site-urilor web din România. Rezultatele SATI pot fi consultate în paginile de rezultate trafic şi rezultate audienţă.

REALITATEA.NET este astfel site-ul numărul 1 din Romania şi este portalul de ştiri care acoperă cel mai bine evenimentele de gen breaking news, aici găsindu-se ştiri şi articole actualizate continuu, ceea ce îl face o sursă de încredere pentru informaţii echilibrate şi consistente. REALITATEA.NET face parte din portofoliul Realitatea Media, fiind susţinut de Realitatea TV.

Bucuresti, 06.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *