free download 78 travel guides written by experts

Realitatea in afaceri

Guy Kawasaki
AMSTA Publishing

Guy Kawasaki este un nume cunoscut in lumea afacerilor, lucrarile sale fiind bestselleruri la nivel international, blogul lui fiind de asemenea accesat de foarte multa lume.

AMSTA Publishing propune cititorilor romani o lucrare care are un titlu cu siguranta interesant: Realitatea in afaceri. E clar ca toata lumea a auzit povesti – despre cum stau lucrurile – iata insa o carte care se intelege ca spune lucrurilor pe nume in afaceri.

Dupa cum poate stiti Guy Kawasaki este cel care a vorbit despre evanghelistii marcilor si de asemenea un adept infocat al ideii ca vanzarile sunt totul.

Realitatea in afaceri are meritul de a sintetiza foarte bine informatii utile atat celor care au deja o afacere cat si celor care se gandesc sa isi deschida una. Veti gasi informatii diverse, clar structurate si evidentiate. Pentru a va face o idee cu privire la ceea ce contin paginile cartii va amintesc marile categorii pe care sunt grupate informatiile: Debutul in realitate, Adevarul despre obtinerea banilor, Adevarul despre planificare si implementare, Adevarul despre inovatie, Adevarul despre marketing, Adevarul despre vanzari si evanghelizare, Adevarul despre comunicare, Adevarul despre arta ademenirii, Adevarul despre concurenta, Adevarul despre angajare si concediere, Adevarul despre munca, Adevarul despre a face bine. Sunt 94 de capitole, evident o parte de inceput cu un Cuvant inainte si la final Concluzie.

Exista o inlantuire foarte coerenta a capitolelor – e logic ca intai ai nevoie de bani pentru afacere (daca nu ai banii proprii pentru a-ti deschide un business trebuie sa obtii fonduri), dar odata obtinuti banii treci la partea dificila: implementare. Iar de aceasta se leaga toate celelalte.

O carte-rezumat foarte buna, utila asa cum spuneam nu doar antreprenorilor ci si celor pe care ii bate un gand (multi daca tinem cont de rezultatele studiilor recente), o carte pe care va invitam sa o cititi si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *