free download 78 travel guides written by experts

Real Madrid – Atletico Madrid, in direct la TVR 1

Finala UEFA Champions League, sâmbătă, 24 mai, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+

Două echipe din acelaşi oraş, Madrid, se întâlnesc pentru prima dată în finala UEFA Champions League sâmbătă, 24 mai, de la ora 21.45. TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro transmit în direct meciul dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, comentariul partidei fiind asigurat de Marian Olaianos şi Bogdan Tomulică.

Dacă Real Madrid a câştigat de 9 ori până acum finala UEFA Champions League, Atletico nu se poate lăuda cu nicio finală câştigată în această competiţiei, ba chiar mai mult, nu a mai prins o finală UEFA de 40 de ani.

Vedeta echipei Atletico Madrid, Diego Costa este accidentat şi se pare că nu va putea juca finala de sâmbătă. Acesta suferă din cauza unei rupturi musculare, afecţiune ce ţine un jucător departe de gazon cel puţin 15 zile. Spaniolul în vîrstă de 25 de ani a hotărât să viziteze în Serbia un controversat doctor care tratează afecţiunile musculare. Apoi se va întoarce la Madrid, pentru ultimele consultaţii, unde va afla dacă are vreo şansă să evolueze sâmbătă împotriva echipei Real Madrid.

Deşi este la 70% din capacitatea fizică (suferă de leziune musculară), Cristiano Ronaldo îşi doreşte şi face eforturi să joace pentru La Decima (câştigarea pentru a zecea oară a finalei UEFA Champions League de către Real Madrid), chiar dacă astfel pune sub semnul întrebării participarea sa la Cupa Mondială.

Lisabona a devenit deja capitala Spaniei, fiind înţesată de fani ai fotbalului. Preţul unui bilet de categoria I la finala UEFA Champions League a ajuns să valoreze de 77 de ori mai mult decât costul lui iniţial (390 euro).

Transmisiunea în direct a finalei de la Lisabona va fi precedată şi urmată, la TVR 1, de Studio UEFA Champions League, prezentat de Tudor Furdui. Aşteptările în ceea ce priveşte spectacolul fotbalistic de la Lisabona, dar şi concluziile meciului vor fi dezbătute împreună cu invitaţii lui Tudor Furdui: andrenorii Cornel Dinu şi Mihai Stoichiţă, dar şi fostul internaţional Gabi Popescu.

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *