free download 78 travel guides written by experts

real,- lanseaza noul catalog de vinuri, editia Toamna – 2011

Miercuri, 21 septembrie a.c., real,- Hypermarket Romania a lansat noul catalog de vinuri, editia Toamna 2011, care reuneste o selectie de vinuri romanesti si vinuri de peste hotare prezente in sortimentul real,- . Si pentru ca orice catalog vine cu o noutate, anul acesta real,- structureaza oferta promotionala din catalog in patru colectii de referinta : colectia de vinuri albe, roze, rosii si vinuri de peste hotare.

Sortimentul de vinuri cuprinde peste 600 de varietati de vinuri romanesti si internationale, selectate cu profesionalism, in asa fel incat diversitatea sa se manifeste la toate nivelurile de pret, provenienta, culoare sau tip. Pe rafturile magazinelor real,- se regasesc peste 320 de vinuri romanesti recunoscute, reprezentand 6 regiuni viticole renumite din Romania (Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat, Dobrogea), din care au fost alese 17 podgorii valoroase, apreciate si peste granitele tarii. Oferta este intregita de cele peste 270 de vinuri internationale, provenite din 18 tari cu traditie vinicola din Europa si din Lumea Noua. Totodata, mentionam in premiera in sortimentul real,- prezenta vinurilor din domeniile viticole Vanju Mare si Crama Garboiu.

Pentru a permite clientilor sa aleaga vinul potrivit gusturilor fiecaruia si ocaziilor speciale pentru care este cumparat, acestea sunt prezentate impreuna cu recomandarile de asociere alimentara si de temperatura optima de servire. Informatiile se regasesc atat la raft, cat si in catalog. Catalogul este completat de o selectie de vinuri spumante, sampanie, vermut si vinars si o serie de accesorii pentru servirea vinului.

Un alt punct forte al raionului de vinuri din real,- este sistemul profesional de degustare a vinurilor ENOMATIC – prin care se ofera posibilitatea de evaluare a unui anume sortiment de vin inainte de a fi cumparat. Clientii pot alege fie vinuri albe, roze sau rosii dintr-o selectie care se schimba lunar, tocmai pentru familiarizarea publicului cu o gama cat mai variata de vinuri romanesti sau de peste hotare. Sistemul ENOMATIC este la dispozitia clientilor magazinelor: real,- Vitan, real,- Cotroceni, real,- Pallady, Constanta Nord, Timisoara Est si Ploiesti, degustarea fiind GRATUITA.

Noutatea absoluta a toamnei la real,- o reprezinta o campanie inedita, prin care consumatorii au sansa de a castiga una dintre cele 5 excursii de degustare, fiecare incluzand o vizita la una dintre cramele renumitelor podgorii romanesti: Domeniile Tohani, Cramele Recas, Jidvei, Vincon Vrancea si Crama Oprisor.

„Zilele calde si fara ploi din lunile de vara au ajutat ca recolta de struguri de anul acesta sa fie mult mai bogata. Avem spre vanzare in reteaua de magazine real,- un sortiment variat si bine structurat de vin, astfel incat clientii nostri au de unde sa aleaga. Fie ca doresc un vin alb prospat lejer, sau prefera vinurile roze fructate si aromate, sau pur si simplu cauta vinurile rosii puternice si viguroase, catalogul de vinuri lansat astazi are raspunsul potrivit pentru toti consumatorii. Si anul acesta una din preocuparile permanente a fost innoirea paletei sortimentale prin atragerea de noi si noi producatori de vin pe rafturile magazinelor, in special producatori autohtoni. Astfel, in aceasta toamna prezentam noi soiuri de vinuri provenite de pe insoritele plaiuri vrancene si de pe dealurile Munteniei si Olteniei, vinuri care se caracterizeaza prin calitate si preturi bune”, a declarat Adriana Pita, Division Manager PR la real,- Hypermarket Romania.

Bucuresti, 22.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *