metalshow

real,- iti ramburseaza TVA-ul

Pe data de 27 iulie a.c., la cumparaturi de minim 75 de lei, real,- iti ramburseaza TVA-ul

Toti clientii real,- persoane fizice, care efectueaza marti 27 iulie a.c. cumparaturi de minim 75 de lei pe un singur bon fiscal, primesc contravaloarea TVA-ului inscris pe bonul fiscal, sub forma de voucher cu valoare fixa. Voucherul poate fi utilizat in perioada 1 – 15 August 2010  a.c., ca modalitate de plata in magazinul real,- in care a fost emis. In aceasta promotie nu vor fi acordate vouchere pentru bonurile cu o valoare mai mare de 5.000 lei sau care contin produse din tutun ori bauturi alcoolice marcate cu banderole de securizare.

Pentru a intra in posesia voucherului, clientii trebuie sa mearga in zona semnalizata din cadrul magazinului unde si-au facut cumparaturile cu bonul fiscal si sa solicite eliberarea acestuia doar in datele de 27 si 28 iulie a.c., conform programului de mai jos.

27 iulie: 8:00 – 24:00 in toate magazinele real,-

28 iulie: in intervalul orara 8:00 – 24:00 in magazinele real, – din Bucuresti, care sunt deschise NON STOP

              Pe toata durata programului de functionare in cazul celorlate magazine real,-

Promotia se adreseaza numai clientilor persoane fizice. Pentru a sustine aceasta actiune, in data de 27 iulie a.c. toate magazinele real,- vor funtiona in intervalul orar 08:00 – 24:00. (Exceptie magazinele care functioneaza NON STOP, al caror program nu va fi modificat)

Pentru mai multe detalii, consultati regulamentul promotiei pe www.real-hypermarket.ro

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *