free download 78 travel guides written by experts

real,- isi indeamna consumatorii la un stil de viata sanatos

Pana pe data de 12 ianuarie a.c., real,- Hypermarket Romania organizeaza in toate magazinele sale Targul de citrice, prin care isi propune sa informeze cat mai multi consumatori asupra beneficiilor introducerii in alimentatie a acestor produse.

Aflat la a cea de-a doua editie, dupa cea din 2010, Targul de citrice le ofera consumatorilor posibilitatea de a alege dintr-un sortiment deosebit de variat de produse din aceasta categorie, articole care beneficiaza in aceasta perioada de reduceri mari de pret. Mai mult, in fiecare zi, intre orele 12:00–20:00 vor fi organizate degustari de suc proaspat la standurile special amenajate in zona de fructe-legume, iar promoterii vor pleda pentru un stil de viata sanatos, explicand beneficiile consumului de citrice. Pentru ca mesajul sa ajunga la cat mai multi consumatori, aceasta a fost comunicat prin catalogul promotional aferent acestei perioade si website-ul www.real.ro. Totodata, magazinele au fost decorate cu postere in care se regasesc informatii despre aportul de vitamine furnizat organismului, precum si alte beneficii asociate consumului de citrice.

In ultima perioada a crescut gradul de interes al populatiei pentru o alimentatie cat mai sanatoasa, stil de viata pe care real,- il incurajeaza si promoveaza in randul clientilor sai. Starea de sanatate si de rezistenta a organismului depinde in foarte mare masura de obiceiurile alimentare si de petrecere a timpului liber. O alimentatie sanatoasa aduce beneficii mari asupra starii generale a organismului, creste rezistenta acestuia la virusi si la stres si nu in ultimul rand, este primul pas pentru un tonus bun si pentru buna dispozitie.

Bucuresti, 04.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *