Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

ReachNow semnează un parteneriat cu Intel Corporation pentru a îmbunătăţi mobilitatea în West Side din Portland

Accesul la automobilele ReachNow în campusurile Intel deschide o opţiune de transport sustenabil pentru angajaţii Intel

Bucureşti/Portland. ReachNow, compania de servicii de mobilitate a BMW Group, şi Intel au anunţat un nou parteneriat care aduce serviciu de car-sharing bazat pe principiul free-floating al ReachNow în cele patru campusuri Intel din Hillsboro (Oregon). Cu spaţii de parcare dedicate în apropierea intrărilor principale ale fiecărui campus Intel, flota de automobile BMW şi MINI a ReachNow va fi accesibilă cu uşurinţă pentru aproape 20.000 de contractori şi angajaţi Intel, îmbunătăţind astfel opţiunile de mobilitate în West Side a regiunii metropolitane Portland.

ReachNow parteneriat cu Intel Corporation

“Portland a fost unul din primele oraşe din America care a adoptat serviciul car-sharing, dar marile campusuri de afaceri suburbane încă sunt limitate deseori ca opţiuni de mobilitate”, a declarat Steve Banfield, director executiv al ReachNow. “Intel a demonstrat un angajament puternic vis-a-vis de a oferi angajaţilor şi celorlalţi din campusurile posibilitatea unor opţiuni de transport alternativ şi sustenabil. Considerăm că prin faptul că angajaţilor Intel şi rezidenţilor din suburbii li se oferă mai multe opţiuni de a ajunge în locurile în care doresc va reduce aglomeraţia din trafic. Accesul la automobilele ReachNow pe sistem «la cerere» face mai viabilă naveta cu bicicleta, autobuzul, metroul uşor şi carpooling în mod obişnuit.”

“Intel este dedicat să asigure angajaţilor, clienţilor şi furnizorilor săi opţiuni sigure şi fiabile de transport. Încurajăm un număr de alternative pentru angajaţii noştri, inclusiv biciclete, mers pe jos, carpool şi tranzit public cu acces la opţiunile «last mile». Suntem încântaţi că acum oferim şi ReachNow şi sperăm ca acest nou parteneriat va inspira şi pe alţii să urmeze aceeaşi direcţie”, a declarat Neil Tunmore, vicepreşedinte şi director de servicii corporate la Intel.

“Rezolvarea problemelor de transport permite sectorului public şi a celui privat să colaboreze. Când angajatorii din Hillsboro oferă opţiuni de transport angajaţilor, întreaga noastră comunitate beneficiază”, a declarat Don Odermott, inginer de planificare a transportului al Municipalităţii din Hillsboro.

ReachNow deserveşte aproximativ 110 kilometri pătraţi ai regiunii Portland şi a fost primul serviciu de car-sharing şi mobilitate care a ajuns în suburbiile din vestul Portlandului. În noiembrie 2017, compania a anunţat că s-a extins în campusul Beaverton de la Tektronix şi în Orenco Station, comunitate de master plan şi premiată din Hillsboro.

Pentru mai multe informaţii despre ReachNow, accesaţi www.reachnow.com. Pentru a utiliza serviciile, descărcaţi aplicaţia ReachNow pentru iPhone din App Store şi pentru Android din Google Play.

Despre ReachNow

ReachNow este o divizie de servicii de mobilitate a BMW Group. Având sediul la Seattle, ReachNow a dezvoltat un ecosistem de servicii de mobilitate care îmbunătăţeşte mobilitatea pentru oamenii care trăiesc în oraşele urbane aglomerate prin utilizarea unei flote shared de automobile. Acest ecosistem oferă membrilor săi acces la sute de automobile BMW şi MINI la cerere indiferent că vor să conducă sau să fie pasageri. În viitor, aceste servicii vor fi accesibile printr-o aplicaţie, oferind membrilor posibilitatea unei alegeri simple între a conduce un automobil, a fi pasager sau a închiria o maşină pentru mai multe zile. În prezent, ReachNow deserveşte peste 80.000 de membri în Seattle, Portland şi Brooklyn cu o flotă de peste 1.300 de automobile BMW, BMW i şi MINI. Înregistrarea pentru ReachNow este disponibilă prin aplicaţia ReachNow pentru iPhone şi Android. Mai multe informaţii disponibile găsiţi la https://goo.gl/sj5y4y.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *