free download 78 travel guides written by experts

RDS.Link LIVE petrece impreuna cu Anda Adam

RDS.Link LIVE – prima conexiune la internet din România cu conţinut live – invită pe toi cei interesaţi să urmărească în direct pe www.rdslink.ro un eveniment cu totul special: decernarea discului de platină pentru albumul Confidenţial al Andei Adam. Evenimentul va fi transmis live online din clubul PAT, Bucureşti, miercuri, 20 iunie, începând cu ora 23.00.

Foarte exigentă cu sine în tot ceea ce face, Anda a muncit din greu, a repetat şi a petrecut ore în şir în studio. După mai bine de un an s-a declarat mulţumiţă de ceea ce a ieşit. „Mă regăsesc foarte mult în acest album de aceea se şi numeşte Confidential şi am fost extrem de încântată de el de când l-am conceput împreună cu Marius. Nu-mi pot alege o piesă preferată de pe acest album pentru că toate povestesc despre mine şi cred că cel mai bine ar fi ca fiecare dintre cei care cumpără albumul să mă descopere în piesele pe care le cânt,” a declarat Anda Adam despre propriul album.
Albumul conţine 10 piese şi abordează un stil care nu a mai fost abordat în România de o fată: raggae stylee.

Festivitatea de decernare a discului de platină va fi urmată de un mini-recital, întregul eveniment putând fi urmărit de orice persoană care beneficiază de o conexiune la internet, paşii fiind foarte simpli:

Ø    Se accesează site-ul www.rdslink.ro
Ø    Se dă click pe banner-ul evenimentului
Ø    Se activează player-ul prin click pe butonul transmisie video live

RDS.Link este prima conexiune de Internet broadband din România care oferă abonaţilor săi servicii de conţinut live. Propunându-şi să ajungă cât mai aproape de preferinţele şi nevoile abonaţilor, RCS & RDS le oferă posibilitatea să se bucure de avantajele unei tehnologii de ultimă oră: streaming video live (transmisia video a unui eveniment în direct, prin conexiunea la Internet) la o rezoluţie de 800/640 pixeli şi sunet stereo. 

Bucuresti, 19.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *