metalshow

RCS & RDS este alaturi de copiii afectati de virusul HIV

De Sfântul Valentin, cinci dintre cele mai bune trupe rock din România – Omul cu Şobolani, Coma, Crize, Do Diez şi Deviant au concertat în clubul bucureştean Suburbia, sub sigla Underground Against Aids. Cu această ocazie formaţia Omul cu Şobolani şi-a lansat cel mai nou videoclip, pentru piesa “Iaurt”, de pe albumul “Superparanoia”.

Ziua de desfăşurare a evenimentului nu a fost aleasă întâmplător. Scopul manifestării a fost unul caritabil, banii strânşi din vânzarea biletelor fiind donaţi Fundaţiei “Romanian Angel Appeal”, pentru ajutorarea copiilor atinşi de virusul HIV.

RCS & RDS s-a implicat în acest proiect de suflet, fiind sponsor al evenimentului. De asemenea, cei care nu au putut ajunge la locul faptei, au avut oportunitatea să urmărească transmisia în direct, pe site-ul www.rdslink.ro. Aceasta a fost posibilă prin intermediul primei conexiuni la Internet cu conţinut LIVE din România – RDS.Link Live!

Atmosfera a fost incendiară, iar clubul a devenit neîncăpător pentru iubitorii acestui gen de muzică. Le mulţumim pe această cale tuturor celor prezenţi, care au înţeles că responsabilitatea personală şi socială înseamnă mai mult decât sentimente roz care expiră într-o zi. Înseamnă implicare!

Bucuresti, 15.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *