Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

RCS & RDS aduce spiritul Craciunului in sufletul copiilor institutionalizati

Universul magic al sarbatorilor este aproape, iar singurul mod de a aduce cat mai repede bucuria Craciunului este sa oferim cadouri celor dragi, dar si celor pentru care Mos Craciun exista doar in povesti. Pentru ca este vremea colindelor si a darurilor, RCS & RDS sprijina cel mai luminos moment al anului – D’alle Mosului 2007, eveniment care se desfasoara in perioada 30 noiembrie – 24 decembrie, la Sala Dalles. Inconjurati de atmosfera de sarbatoare, la targ vor fi asteptati cati mai multi copii pentru care Mos Craciun va pune sub brad numeroase cadouri si va premia interpretii celor mai frumoase colinde si ale celor mai inspirate poezii de iarna. De asemenea, organizatorii vor astepta donatii in jucarii sau carti pentru copii, pe care le vor impartii catre centre de plasament si case de copii din comuna Snagov, Domnesti si Voluntari.

RCS & RDS se alatura acestui gest deosebit, in speranta ca va putea aduce putina lumina si bucurie in sulfletele copiilor institutionalizati, prin donatii constand in jucarii, carti de citit si de colorat, dulciuri, toate oferite prin amabilitatea angajatilor companiei.

„Craciunul este o sarbatoare care inunda casele si sufletele cu bucurie si veselie, mai ales pe cele ale copiilor. Din pacate insa, nu toti au parte de o familie pentru care Mos Craciun sa vina in fiecare an incarcat de cadouri, de aceea ne-am propus ca in acest an, noi sa-l aducem pe Mos Craciun celor care au mai multa nevoie de el”, a declarat Andrea Cosma, Coordonator Evenimente RCS & RDS.

D’alle Mosului 2007 este organizat de XPO NOI si este deschis publicului de luni pana duminica intre orele 10.00 – 20.30. Intrarea este libera.

Bucuresti, 6.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *