metalshow

RCS & RDS a castigat licitatia pentru licenta 3G

Compania RCS & RDS a câştigat concursul pentru una dintre cele două licenţe 3G, cumulând punctajul maxim de 90,41 puncte, în urma evaluării efectuate de către Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

În procesul de evaluare, RCS & RDS a obţinut 53,5 puncte la acoperirea geografică şi a populaţiei din punctajul maxim de 55, la fezabilitate tehnică 22 puncte din totalul de 25 şi 5,96 puncte la capacitate financiară din cele 10.

RCS & RDS a ocupat, pe baza grilei de punctaj, primul loc în clasament, urmat de S.C Telemobil S.A, S.C Cosmote Romania Mobile Telecommunications S.A, şi Societatea Naţională de Radiocomunicaţii „Radiocom” S.A, obţinând Licenţa numărul 1, conform  prevederilor punctului 7.3.2 din caietul de sarcini.

„Am fost încrezători că vom câştiga una dintre licenţele 3G încă de la depunerea ofertei în concursul organizat de IGCTI. Suntem convinşi că vom întruni toate criteriile necesare intrării în posesia licenţei şi că vom menţine angajamentele făcute prin înaintarea ofertei, dar mai ales faţă de actualii şi viitorii noştri abonaţi,” a declarat Directorul General RCS & RDS, Alexandru Oprea.

Bucuresti, 16.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *