metalshow

RBLSummit 2015: Cine sunt liderii unei lumi in schimbare

Circa 300 de antreprenori, lideri de business și de organizații sunt așteptați să participe la summit-ul din luna februarie

A patra ediție a Romanian Business Leaders Summit, care va avea loc în 12-13 februarie 2015, propune dezbateri și sesiuni de lucru dedicate modelelor de schimbare, în contextul noii realități economice și geopolitice:
• Situația din Ucraina continuă să preocupe în egală măsură oamenii politici, corporațiile și cetățenii.
• În Uniunea Europeană, și în egală măsură în România, motoarele economice sunt mult mai greu de pornit și de menținut în funcțiune.
• Sistemul bancar, cel care ar trebui să pompeze combustibil în mecanismele care țin o economie în funcțiune, reușește puțin sau deloc să își îndeplineacă misiunea.
• Un sistem legislativ care legiferează peste noapte împiedică afacerile să se dezvolte și adaugă o doză și mai mare de incertitudine.
• Creșterea unei noi generații – cu valori, atitudini și motivații diferite – produce modificări fundamentale în business și societate.

RBLSummit2015 aduce la un loc pionieri care au căutat deja un răspuns la aceste provocări și care pun în practică noi modele de operare în business. Summit-ul va facilita cunoașterea experienței unor lideri din mediul antreprenorial și corporatist, din educație, antreprenoriat social și ONG-uri (Citiți mai multe aici: //www.rbls.ro/Summits).

RBLSummit este organizat anual de către Fundația Romanian Business Leaders (FRBL), o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit a cărei misiune este construcția unei țări mai bune pentru mediul de afaceri și locuitorii ei (citiți pe larg: //www.rbls.ro/Foundation).

Fundația Romanian Business Leaders este condusă de un board care îi include pe: Mihai Marcu – antreprenor, președinte MedLife; Dragoș Roșca – Chairman Delta Asset Invest, fond de investiții private de capital; Dragoș Anastasiu – antreprenor, director general Eurolines Group; Andreea Roșca – fost jurnalist, consultant în comunicare; Mihaela Perianu – antreprenor, CEO al AIMS Human Capital București și Dale Carnegie Training; Ioana FILIPESCU – managing director Filipescu Visa Financial Advisors.

***

Click aici – VIDEO teaser RBLS2015: https://vimeo.com/112377406.

Teaser "Liderii unei lumi în schimbare" from RBL on Vimeo.

Bucuresti, 26.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *