free download 78 travel guides written by experts

R+B Cyber Growers semneaza noua identitate online a EuroMiniStorage

EuroMiniStorage, primul depozit cu autoservire din România, a împlinit un an pe piaţa din România. Cu această ocazie, identitatea online a brandului a fost redefinită cu ajutorul R+B Cyber Growers, agenţia de branding digital şi manifestare online a Rusu+Borţun Brand Growers. Website-ul companiei a fost îmbunătăţit, astfel încât să le asigure utilizatorilor accesul cât mai rapid la informaţiile necesare şi o mai bună exprimare a categoriei din care EuroMiniStorage face parte.

“EuroMiniStorage înseamnă soluţii integrate pentru optimizarea spaţiului de-acasă sau de la birou. Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă online cât mai plăcută şi mai relevantă, am dezvoltat o soluţie grafică volumetrică în care formele paralelipipedice cu aspect tridimensional inspiră ideea de spaţiu bine organizat. Ne bucurăm că vom adapta acest site şi pentru piaţa din Ungaria unde EuroMiniStorage este prezent ”, declară Cătălin Rusu, Creative Director & Managing Partner Rusu+Borţun Brand Growers.

Din punct de vedere funcţional, schimbările aduse site-ului EuroMiniStorage au fost gândite astfel încât acesta să devină cât mai intuitiv. Una dintre modificările care vor ajuta utilizatorii să se acomodeze mai bine cu serviciile oferite de EuroMiniStorage este turul virtual, care poate fi accesat acum mult mai uşor.

Echipa R+B Cyber Growers care a dezvoltat acest proiect a fost compusă din: Sonia Balogh – Online Account Executive, Tudor Năstase – Senior Designer, Anca Muraru – Online Copywriter, Adrian Radu – Programator şi Cătălin Rusu – Creative Director & Managing Partner. Din partea EuroMiniStorage au participat: Danu M. Temelie – Managing Partner şi Alina Oprea – Sales Executive.

Noul website este disponibil la următoarea adresă: //www.euroministorage.ro.

EuroMiniStorage le oferă bucureştenilor şansa de a utiliza un serviciu foarte răspândit în întreaga lume: depozitarea practică a bunurilor, astfel încât să îţi recâştigi spaţiul de locuit.

Clădirea din Theodor Pallady, numărul 42 J, pune la dispoziţie spaţii de depozitare de diferite dimensiuni (în funcţie de nevoile fiecărui client, de la 1 m2 la 27 m2), materiale auxiliare utile pentru organizarea eficientă a spaţiului închiriat (cutii de carton de diferite dimensiuni, rafturi, bandă adezivă etc) şi o serie de transpalete şi cărucioare, care pot fi folosite pentru transportarea obiectelor personale.

În plus, la EuroMiniStorage, siguranţa bunurilor depozitate este prioritară, motiv pentru care întreaga clădire este dotată cu un sistem performant de securitate (accesul în clădire se face exclusiv pe baza unui card electronic personalizat, iar holurile sunt în permanenţă monitorizate video). Boxele pot fi închiriate pentru cel puţin o lună, iar preţul unei unităţi diferă în funcţie de dimensiunile acesteia şi de perioada contractuală.

Bucuresti, 19.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *