free download 78 travel guides written by experts

Razvan si Dani isi beau cafeaua cu telespectatorii

Din 15 aprilie, Răzvan, Dani, vecina şi Vlăduţ îşi beau cafeaua de dimineaţă împreună cu telespectatorii. Prezentatorii emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani” dau startul celor mai energice dimineţi, din care nu vor lipsi surprizele, cafeaua tare şi multă distracţie. Pentru Răzvan şi Dani, cafeaua de dimineaţă este secretul unei zile reuşite, iar acum le propun tuturor românilor să aibă şi ei o zi excelentă, urmărind emisiunea şi câştigând premii în bani în cadrul promoţiei “Ai dimineţi câştigătoare cu NESCAFÉ Brasero.”

“O cafea tare este tot ce ne trebuie dimineaţa ca să fim în formă întreaga zi. Timp de două luni îi invităm pe telespectatori să îşi bea cafeaua împreună cu noi, iar noi promitem să le aducem multă bună dispoziţie. Cafeaua preferată pe care o savurează în fiecare zi le poate aduce acum dimineţi câştigătoare,” afirmă prezentatorii emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

La emisiunea de dimineaţă, Răzvan şi Dani vor face zilnic extrageri şi vor oferi câte un premiu de 1000 de euro/zi în cadrul promoţiei “Ai dimineţi câştigătoare cu NESCAFÉ Brasero”. Promoţia naţională NESCAFÉ Brasero se va desfăşura în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2011, iar premiile oferite vor fi 100 euro la fiecare oră pentru orice pliculeţ NESCAFÉ Brasero şi 1000 de euro pe zi pentru orice pungă sau borcan NESCAFÉ Brasero. Primul din cele 10 premii zilnice de 100 de euro este extras în timpul emisiunii Morning Zu, cu Buzdugan şi Morar. În plus, primii 125 de participanţi la promoţie, cu coduri de pungă sau borcan NESCAFÉ Brasero, pot câştiga săptămânal o cană NESCAFÉ cu autograful lui Răzvan şi Dani.

“NESCAFÉ Brasero este cafeaua care te trezeşte şi te binedispune la primele ore, de aceea, am decis ca întregul concept al promoţiei naţionale să fie legat de activităţile matinale şi de ideea de bună dispoziţie de dimineaţă. În cadrul campaniei promoţionale, vrem să le oferim participanţilor un start excelent în fiecare zi prin intermediul premiilor în bani, cu frecvenţă mare, pe care le pot câştiga din oră în oră sau la extragerile zilnice.” declară Ana Maria Doxan, Business Manager Nestlé Beverages România.

Pentru a participa la promoţia naţională NESCAFÉ Brasero, în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2011, participanţii pot înscrie codul de pe orice produs NESCAFÉ Brasero (plic, borcan sau pungă) pe www.nescafe.ro sau prin SMS la 1765. Pentru mai multe detalii privind participarea la promoţie, puteţi accesa site-ul www.nescafe.ro. De asemenea, pentru a afla câştigătorul zilnic al premiului de 1000 de euro, puteţi urmări emsiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”, între orele 08.00 – 10.00, pe Antena 1.

Bucuresti, 18.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *