free download 78 travel guides written by experts

Razvan si Dani au vanat primul zambet

În această dimineaţă, Răzvan şi Dani, moderatorii matinalului de la Antena 1, au premiat primul zâmbet din concursul „Vânătorii de simley-uri”.

După ce au demonstrat că oamenii nu pot fi încrâncenaţi atunci când le dau ei trezirea, Răzvan şi Dani îi provoacă să vâneze zâmbetele din jurul lor. Neatza cu Răzvan şi Dani scoate la bătaie aparate foto şi video pentru cele mai reuşite smiley-uri surprinse de telespectatori, în mediul înconjurător.

În timpul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani din această dimineaţă, prin tragere la sorţi, a fost desemnat primul câştigător al unei camere foto Sony. Norocosul telespectator a fotografiat o faţă zâmbitoare alcătuită din două perne – pe post de ochi, şi o plapumă – pe post de zâmbet.

Provocarea lansată de matinalii Antenei 1 continuă până e 18 februarie 2011. Pentru a participa, telespectatorii Antena 1 trebuie să acceseze site-ul emisiunii, www.neatza.a1.ro, să îşi creeze un cont de utilizator şi să încarce o fotografie surprinsă de ei în lumea înconjurătoare, în care elementele să redea forma unei feţe zâmbitoare. Zilnic pot câştiga camere foto digitale şi săptămânal, camere video.

Bucuresti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *