free download 78 travel guides written by experts

Razvan a plecat de la auditiile X Factor direct la serbarea fiicei sale

Caravana X Factor a poposit vineri la Craiova, pentru primele audiţii X Factor din acest an. Oltenii s-au strâns încã de la primele ore ale dimineţii, dornici sã demonstreze cã au factorul X. Ieri, Rãzvan a plecat de la audiţii direct la serbarea fiicei sale, Ianca, pentru ca mâine sã le dea din nou întâlnire românilor la Sibiu, la Hotel Apollo Hermannstadt, începând cu ora 08.

X Factor a deschis din nou drumul cãtre celebritate vineri, la Craiova. Încã de primele ore ale dimineţii, oltenii s-au strâns în numãr mare sã demonstreze cã au voce, prezentã scenicã, curajul de a se face remarcaţi, dar şi puterea de a transmite emoţie şi a face show pe scenã. Miza este una uriaşã: un premiu în valoare de 200.000 de euro îl aşteaptă şi în acest sezon pe viitorul câştigător X Factor.

Ieri dupã amiazã, Rãzvan a pornit direct de la audiţiile X Factor cãtre Bucureşti, pentru a fi prezent la serbarea şcolarã a fetiţei sale, Ianca. La doar 8 anişori, micuţa Ianca este deja pasionatã de matematicã şi de desen şi nu rateazã nicio ocazia de a-şi uimi pãrinţii cu creaţiile sale. Rãzvan va petrece doar câteva ore alãturi de familia sa, pentru cã se pregãteşte deja din nou de drum. Mâine, dis de dimineaţã, caravana X Factor le dã întâlnire sibienilor la Hotel Apollo Hermannstadt, oferindu-le şansa sã demonstreze cã au factorul X.

În această toamnă Antena 1 aduce un nou sezon X Factor. În 2011, X Factor România nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor le oferă românilor talentaţi, care au voce, prezenţă scenică, curajul de a se face remarcaţi, puterea de a transmite emoţie şi a face show pe scenă, oportunitatea de a-şi schimba vieţile, dar şi un substanţial premiu.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 17.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *