free download 78 travel guides written by experts

Razboiul reginelor – volumul II

Oana Stoica Mujea
Editura Tritonic

Cine-a apucat sa citeasca primul volum, de indata ce a terminat ultima pagina a acestuia, a si dorit sa ia in mana volumul doi.

Acum Yassuna este elfa cu deja multi prieteni. Actiunea este in toi – si totul se precipita, pagina cu pagina. Aventurile sunt interesante si pline de dinamism. Daca ar fi sa ofer doua citate relevante despre carte, as spune in primul rand ca "In povestea Oanei Stoica-Mujea, personajele de poveste se transforma, capata puteri si curaj nebanuit." (este scris in pagina de prezentare de pe siteul editurii). As continua cu cateva randuri ale Crinei Dunca – "Un roman care se citeste pe nerasuflate si care aduce in prim plan lupta pentru putere, lupta dintre bine si rau, dintre lumina si intuneric. Stoica-Mujea creeaza o lume total noua, magica, un univers animat de rase ciudate si creaturi fantastice. Odata ce ai intrat in aceasta lume, cu fiecare fila vei vrea sa afli mai mult".

Poate ca aceste doua carti pot fi privite si ca un basm – modern. Cu siguranta cartile ne aduc aminte de povestile copilariei. Lucrarile pot fi privite de asemenea si ca niste carti din care copiii (si nu doar ei as indrazni sa adaug) au de invatat multe. Ar trebui citita si de cei mai mari pentru a ne aduce aminte de unele valori de care in viata de zi cu zi – si mai ales in afaceri – uitam.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *