free download 78 travel guides written by experts

Razboiul reginelor – Cartea I

Oana Stoica Mujea
Editura Tritonic

Deschizand primul volum al Razboiului reginelor si incepand lectura patrundem toti intr-o lume noua. Oana Stoica-Mujea a imaginat o lume nemaipomenita pana acum. Personaje diverse, tinuturi interesante – al piticilor, zanelor, elpizilor, sperieni – toate devin familiare celui ce ii urmareste drumul elfei Yassuna.

"Batrana ii spusese intotdeauna ca e deosebita si ca merita tot ce-i mai bun. Si ea stia ca e deosebita, caci nu semana cu toti ceilalti. Era mai inalta, mai frumoasa, iar urechile ii erau usor ascutite, asemenei unei feline. Pana si ochii ii erau migdalati si aveau o culoare greu de definit." (p. 8)

Aventuri interesante, personaje ce o ajuta pe Yassuna, conspiratii, lupta pentru putere si o calatorie initiatica – de toate aveti parte citind Cartea I a Razboiului reginelor. Tanara elfa – constienta ca era diferita de ai sai consateni – porneste pe un drum deloc usor. Incearca sa isi gaseasca semenii. Insa de ce fusese ea initial adusa intr-un sat departe de ai ei? O urmarea cineva? Care vor fi consecintele "iesirii sale la lumina"? Va reusi sa isi atinga scopul? Va reusi sa depaseasca toate obstacolele?

Un prim volum care te determina sa il iei imediat in mana pe cel de-al doilea. Un roman cu o actiune bine construita, atractiv, o lume speciala pe care va invitam sa o descoperiti. O autoare nascuta in 1981 care promite foarte mult – si care are deja la activ cateva carti, unele ce urmeaza a fi prezentate chiar aici.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *