metalshow

Razboi total intre fiica si tata, la “Pe banii parintilor”, sambata, de la 21:30, la Kanal D

“Copiii mici nu te lasa sa dormi, copiii mari nu te lasa sa respiri”. Vorba aceasta se regaseste din ce in ce mai des in viata de zi cu zi… In aceasta editie a emisiunii «Pe banii parintilor» veti fi martorii unui caz mai aparte. Adina, o tanara de 19 ani, si-a dat in judecata tatal pentru agresiune fizica”, anunta Ernest problemele cu care se confrunta intr-o noua editie a reality-ului “Pe banii parintilor”. Episodul il veti putea urmari maine, de la 21:30, la Kanal D.

Florin si Catalina Stancu sunt casatoriti de 30 de ani si au un singur copil, Adina, pe care o iubesc ca pe ochii din cap. Parintii au facut foarte multe planuri pentru viitorul fiicei lor, dar aceasta pare sa nu aprecieze efortul si sustinerea celor care i-au dat viata. Florin si Catalina au sperat ca Adina va lua BAC-ul si va merge apoi la facultate, dar tanara a fost respinsa la “examenul de maturitate”. Din acel moment, problemele s-au tinut lant in familie… si totul a culminat cu o chemare in instanta.

“Am primit citatie la proces din partea fiicei noastre!”, s-a plans tatal lui Ernest. “Cand am avut discutia ca a pierdut BAC-ul, am atins-o usor. I-am spus sa stea sa invete. Discutia a degenerat… Sotia era acasa”, a continuat acesta.

Impreuna cu echipa de la “Ochii din umbra”, la rugamintile parintilor disperati, Ernest incearca sa afle adevarul in legatura cu acuzatiile si comportamentul Adinei. Ceea ce va afla il va pune serios pe ganduri, pentru ca adevarul este de-a dreptul halucinant.

De ce a ajuns un copil sa se judece cu propriul parinte si care sunt itele incurcate ale povestii, aflati urmarind maine, de la 21:30, o noua editie din “Pe banii parintilor”, prezentata de Ernest, la Kanal D.

Bucuresti, 28.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *