bucharest tech week 2021

RawBite România își lansează propriul magazin online

RawBite România lansează magazinul virtual raw-bite.ro/shop/, completându-și astfel spațiile de expunere și oferă o nouă opțiune de achiziție a batoanelor pentru pasionații de cumpărături online.

Platforma online este dedicată oamenilor foarte activi, pasionați de sport, adepți ai unei nutriții echilibrate și propune 7 arome gustoase, ambalate în cutii de prezentare de 12 batoane, accesibile la cele mai bune prețuri. Cele 7 sortimente delicioase disponibile pe platforma online sunt: Raw Cacao, Caju, Proteic, Spicy Lime, Mere cu Scorțișoară, Vanilla Berries și Cocos.


Ales “Alimentul anului 2011”, RawBite este mai mult decât un baton, este o adevărată pledoarie pentru o alimentație sănătoasă și în același timp delicioasă, o invitație asemeni sloganului său Enjoy Every Bite!

“Lansarea platformei a venit natural, oferind o nouă alternativă pentru clienții noștri pasionați de shopping online. Ne dorim astfel să venim în ajutorul celor care preferă să achiziționeze batoanele direct din fața calculatorului și sperăm să fim o alegere la îndemână pentru o alternativa sănătoasă de gustare sau chiar de masă.” declară Indira Abdulvoap, antreprenoarea din spatele brandului RawBite România.

RawBite este un baton din fructe organice și nuci, creat din respect pentru ingredientele naturale. Este singurul baton alimentar din rația individuală a Forțelor Armate Daneze și rezistă în condiții extreme fără să își modifice forma. Toate ingredientele sale sunt îmbinate armonios, într-un produs compact, o gustare între mese, ce conferă echilibrul nutrițional necesar.

Despre RawBite

RawBite a fost fondată în Danemarca, iar întregul concept este condus de simplitate, bucurie și entuziasm pentru produs. Ideea din spatele RawBite a fost de a crea un produs simplu, organic și sănătos. Astfel a rezultat batonul RawBite din fructe organice și nuci. De la început, interesul pentru produs a crescut constant atât în Danemarca, precum și în celelalte 24 de țări în care Rawbite este acum disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *