metalshow

RATB-iștii inimoși au câștigat a doua ediție „Bravo, România!” și merg în finală

Marți seara, la Antena 1

În cea de-a doua ediție a show-ului „Bravo, România!” a venit rândul altor trei echipe să se întreacă în musicaluri care mai de care mai atrăgătoare: RATB-iștii inimoși și-au unit forțele, și-au compus un imn special pentru emisiunea de la Antena 1, au dat totul pe scenă și au învins în fața echipelor Kiwioții și Dream Tym.

A fost o seară plină de emoţii pentru toți, în care oameni simpli au fost eroi pe scenă pentru câteva minute și au demonstrat că nimic nu e imposibil atunci când îți dorești cu adevărat!

Fiecare dintre cele trei echipe a trăit clipe unice la „Bravo, România!”. Și-au învins emoțiile, și-au pus la bătaie toate atuurile și au cântat și dansat cu tot sufletul. Angajații Tymbark au lăsat birourile cu care sunt atât de obișnuiți și au intrat într-un program intensiv de repetiții, muncă și implicare pentru a face impresie bună în fața juriului. Cu costume demne de un spectacol de cabaret, sub lumina reflectoarelor, aceștia au strălucit pe scenă, având toți același vis: acela de a sprijini Comitetul Național Paralimpic, care va participa în 2016 la Jocurile Paralimpice din Rio cu cea mai numeroasă echipă din istoria sa și va inta în competiție la cel putin șase categorii sportive, dar care are nevoie de fonduri pentru o pregătire coprespunzătoare. Mirabela Dauer i-a felicitat pentru prestația lor și pentru bucuria pe care au adus-o pe scenă.


Sunt ași la cifre, dar nici la show nu stau rău! Asta au arătat angajații Kiwi Finance marți seara la Antena 1 când au îmbrăcat hainele de artiști și au dansat cu toată energia pe care au avut-o. Au avut o misiune grea, dar frumoasă: aceea de a ajuta o fetiță de zece ani, supranumită și „fetița Picasso”. Aceasta pictează pentru a strânge banii necesari tratamentului de care are nevoie, ea fiind diagnosticată cu trombofilie severă cu trei mutaţii genetice.

Premiul de 5.000 de euro el ediției a fost însă câştigat de RATB-iștii inimoși, care au sărit în ajutorul Adrianei, o fetiță care suferă de o boală cumplită.  De la „Du-mă acasă, măi tramvai”, la mișcări de hip-hop și dansul pinguinului, RATB-iștii iau făcut spectacol total la „Bravo, România!”. Cu o energie de invidiat, cu o bucurie sinceră pe chipuri și o voință de câștiga adânc sădită în inimile lor, aceștia au jonglat cu pasaje cunoscute, dar au și venit cu versuri personalizate și mișcări de hip-hop, ca la final Ricky Martin să îi inspire total. Momentul lor a fost spectaculos, iar aplauzele i-au copleșit. Juriul a fost și el impresionat de veslia care a umplut scena, astfel că Mihai Petre a fost foarte generos cu ei în laude: „Mi s-a părut uluitor ce s-a întâmplat! Despre asta e vorba în acest show, despre voi! Mi-a plăcut mult momentul vostru, sunteți niște oameni simpli care, pentru o seară, au devenit adevărați artiști”, a spus acesta. Echipa RATB a venit în show pentru a o ajuta pe micuța Adriana, fiica unuia dintre vatmani. La doar două luni de la naștere, părinții Adrianei au aflat că fiica lor suferă de tetralogie fallot (Tetralogia Fallot este cel mai frecvent întâlnit defect cardiac congenital cianogen și constă de fapt în asocierea a patru anomalii anatomice). Afecţiunea este încadrată în bolile cu potenţial cianogen, cele care induc bebelușului încă de la naștere aspectul albăstrui, din cauza faptului că în urma acestui defect fluxul de sânge oxigenat din circulația sistemică devine necorespunzător nevoilor. Problemele Adrianei s-au ţinut lanţ, iar părinţii sunt depășiți de această situație. Fetița are nevoie cât de curând de o nouă operație, ce costă peste 250.000 de milioane, bani pe care părinții nu au de unde să îi dea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *