free download 78 travel guides written by experts

Ratatouille vine la HBO

duminică, 30 noiembrie, la ora 20.00

În data de 30 noiembrie, de la ora 20:00, HBO are onoarea să vă prezinte, în premieră pe micul ecran, Cel mai bun film de animaţie din 2007 (conform Academiei Americane) şi unul dintre cele mai bune filme din 2007 în general (conform criticilor de film), Ratatouille.

Ingrediente:
* Produs de Pixar, compania ce dă tonul în animaţia mondială, Ratatouille e regizat de Brad Bird, un nume sinonim cu garanţia că avem de-a face cu o porţie de entertainment veritabil, ataşant, inteligent şi subversiv, livrat cu un savoir-faire şi o pasiune la care alţi cineaşti nici nu visează şi compus din mici/mari momente încântător de subtile, pe care alţi cineaşti nici nu le observă.

Mod de preparare:
* Subiectul filmului copiază cu fidelitate, dar şi cu ironie, reţeta filmului american clasic, bazat pe motto-ul „dacă vrei poţi” – un şobolănel gurmand se visează (şi devine!) bucătar într-un restaurant parizian. Prin urmare, Ratatouille s-ar fi putut mulţumi cu mesajul de „nu haina face pe om” şi ar fi fost o animaţie ireproşabilă. În viziunea lui Brad Bird, însă, Ratatouille a devenit un film pentru toate generaţiile (inclusiv pentru cei ce au trecut de vârsta educaţiei prin proverbe) iar rezultatul este o veritabilă odă intelectuală încărcată de emoţie, închinată gastronomiei de efect şi Parisului care, mai mult ca oricând, se ridică la înălţimea supranumelui de „oraş al luminilor”.
* În plus, pentru ca cei mici să se poată bucura în adevăratul sens al cuvântului de festinul vizual de pe ecran, HBO va difuza versiunea dublată în limba română, pe a cărei coloană sonoră şi-au încercat forţele nume mari ale show biz-ului românesc, din care îi amintim, printre alţii, pe Alexandru Arşinel, Horia Brenciu sau Virgil Ianţu.

Mod de Servire:
Duminică, 30 noiembrie, începând cu ora 20:00, numai la HBO.

Bucuresti, 21.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *