metalshow

Rasfatati-va mainile cu Electrolux

In lunile martie-aprilie Electrolux desfasoara o promotie prin intermediul careia va puteti convinge de beneficiile si eficienta masinilor de spalat vase

Vasele murdare reprezinta o activitate casnica neplacuta pentru multi dintre noi.
„ – Azi e randul tau sa speli vase!
  – Ba nu, e al tau, eu le sterg.”
Va suna cunoscut?
Studiile arata insa ca 52% din europenii posesori de masini de spalat vase nu se mai cearta pe aceasta tema. Spalarea manuala a vaselor: 3 dezavantaje majore

Spaland vasele manual in primul rand pierdem timp – minim 300 de ore pe an. In plus spalarea de acest tip nu este total igienica: temperatura propice inmultirii bacterilor este cuprinsa intre 5ºC si 60ºC in conditiile in care organismul uman suporta temperatura apei pana la maxim la 40ºC. Mai exista si un puternic neajuns de natura estetica – spaland vasele manual, mainile noastre nu mai sunt atat de frumoase precum ne-am dori…

Incepeti primavara cu o masina de spalat vase la un pret special

Argumentele enumerate mai sus au determinat compania Electrolux sa lanseze in aceasta primavara o solutie ingenioasa care vine in ajutorul tuturor. Astfel, compania va ofera posibilitatea de a testa masina de spalat vase. Daca nu sunteti multumit de performantele acesteia o puteti returna la o luna de la data achizitiei si retailer-ul va va da toti banii inapoi. Daca decideti sa o pastrati, primiti o reducere de 10%.

Modele practice si inovatoare

Pentru aceasta promotie Electrolux a pus la bataie toate modelele de top din gama masinilor de spalat vase: ESF 2440, ESF 45010 si ESF 65010, ESF 43011, ESF 63021, ESF 68010. Astfel, in perioada 1 martie – 30 aprilie 2008 produsele vor fi disponibile in toate magazinele care sunt dealeri autorizati Electrolux.

Produsele din cadrul promotiei fac parte din gama Inspire, lansata de Electrolux in cadrul conceptului Global Design. Aceasta gama isi propune sa raspunda nevoilor in permanenta schimbare a consumatorilor si este caracterizata in mod special prin tehnologia inovatoare si design-ul deosebit.

Pentru familiile numeroase sau care au tot timpul musafiri in vizita, exista masinile de spalat vase ESF 45010 si ESF 65010 care  dispun fiecare de 9, respectiv 12 seturi de vase. Display-ul digital al masinii informeaza utilizatorul de stadiul ciclului de spalare si de programul selectat. Modelul ESF45010 va propune cosurile Flexiform Global Design, care se pot adapta usor, reglandu-se pe inaltime. Pe de alta parte, modelul ESF65010 dispune de un sistem de uscare activa a veselei prin intermediul inovator al recondensarii. Si asta nu e tot: masina de spalat vase ESF2440 are o latime de numai 54,5 cm si o inaltime de 44,6 cm, adaptandu-se unui spatiu redus si are un consum de doar 7 litri de apa la un ciclu de spalare.

Un produs Calgonit la fiecare masina de spalat vase cumparata: All in 1

Participantii la promotie vor primi din partea Reckitt Benkiser o cutie de Calgonit All in 1, un detergent care reprezinta un sistem complet de curatare a vaselor integrat intr-o pastila. Calgonit All in 1 contine o formula speciala cu 10 actiuni ce pot curata pana si resturile de mancare uscata. Fiecare pastila este formata din trei straturi distincte, de culori diferite, care contin ingredienti activi si se dizolva la momente diferite in cadrul ciclului de spalare. O cutie de Calgonit All in 1 contine 28 de pastile, cate una  pentru fiecare program de spalare a vaselor.

Toate modelele de masini de spalat vase sunt disponibile in retelele specializate de distributie precum Domo,  Altex, Zass si Flanco la un pret cuprins intre 1299 RON si 1699 RON si nu pot fi achizitionate in rate.

Bucuresti, 7.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *