free download 78 travel guides written by experts

Rapsodia Feminitatii la Iulius Mall

Femeia poate si trebuie sa fie frumoasa la orice varsta! „Rapsodia Feminitatii” este evenimentul care o invata acest lucru si care, avand anual doua editii (una primavara – vara cu tendinte pentru sezonul cald si una toamna – iarna in care sunte prezentate produsele recomandate sezonului rece)a devenit deja o traditie si o bucurie asteptata pentru toti cei interesati. Este vorba despre aprecierea acestui concept care promoveaza frumusetea doamnelor la orice varsta si care, pe durata evenimentului, beneficiaza de machiaje gratuite, tratamente cosmetice de ultima tehnologie si de cele mai recunoscute parfumuri si arome produse de celebre case de parfumerie. Timp de o saptamana, in fiecare centru comercial in care evenimentul are loc, doamnele beneficiaza de sfaturile consilierilor de frumusete ale unor renumiti producatori. Ele au de ales atat intre cei specializati pe mass- market, cat si cei specializati pe premium, adica pe industria produselor de lux.

Rapsodia Feminitatii vine anul acesta cu o noutate organizatorica!!! Daca pana acum a fost un eveniment local, organizat doar in Bucuresti, 2008 este momentul in care el se transforma si devine prima expozitie nationala de frumusete.
Fiicele Evei dornice sa beneficieze de sfaturi si lectii de infrumusetare se pot bucura de ele, dupa urmatorul program: 
–           Iulius Mall Cluj, 1-6 aprilie;
–          Iulius Mall Timisoara, 8-13 aprilie;
–          Centrul Comercial Auchan Titan, 16-21 aprilie.

Promotorul acestei editii este hipermarketul Auchan, care exista in fiecare dintre centrele comerciale mentionate mai sus. Vedetele editiei primavara – vara sunt: Guerlain, Lancaster, Ferragamo, Cartier, Loewe, Christina Aguilera, Pal Zileri, Naomi Campbell, Davidoff, Pantene, Safira, Barun, Tefal, Rowenta, Wellaton si Wellaflex.

Evenimentul comunica noile tendinte vestimentare recomandate sezonului cald. Acest lucru se va face in cadrul unui show de moda cu tematica „Back To Nature" , programat pentru data de 21 aprilie, la centrul comercial Auchan Titan si in care invitatul special va fi, ca la fiecare editie de altfel, Catalin Botezatu. Show-ul va sublinia si noile tendinte in machiaj in cadrul conceptului „Shiny Make-up Fashion Show".

Bucuresti, 3.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *