free download 78 travel guides written by experts

„Rapirea”, cartea a doua din seria „Cele 9 vieti ale lui Chloe King” de Liz Braswell la Editura

RĂPIREA
Cartea a doua din seria
Cele nouă vieţi ale lui Chloe King
de Liz Braswell

Traducere din limba engleză de: ADRIAN DELIU
Nr. pagini: 288
Format: 13 x 20 cm,
Copertă cartonată
Preț: 34,90 lei

Preț redus 25%: 26,18 lei

Serial de televiziune produs de ABC FAMILY

PISICILE CAD MEREU ÎN PICIOARE

E tânără, veselă, fermecătoare. Ca orice fată, merge la şcoală, are prieteni, se distrează, se îndrăgosteşte (şi nu de unul, ci de doi băieţi!). Numai că ea este capabilă şi să se caţere pe clădiri, să sară de pe un acoperiş pe altul, să vadă în întuneric. Are şi gheare! Da, Chloe se poate lăuda cu toate instinctele şi abilităţile unei pisici. Iar asta o face, într-adevăr, unică.

Pentru Chloe King, viaţa devine din ce în ce mai palpitantă. Ea nu este nicidecum o adolescentă oarecare, iar faptul că se dovedeşte a fi descendenta unei rase mitice de feline o transformă în ţinta principală a războinicilor din Ordinul A Zecea Lamă.

O povară greu de dus pentru o faă de şaisprezece ani, dar destinul ei este pecetluit şi trebuie să se împlinească. Ea este Aleasa şi trebuie să-şi salveze semenii, chiar cu preţul sacrificiului suprem. Dar să nu uităm că are nouă vieţi!

„Fanii tinerilor eroi înzestraţi cu puteri magice vor deveni dependenţi de combinaţia de acţiune, romance, fantasy şi umor… Ideile ingenioase ale autoarei şi elementele de mitologie egipteană garantează succesul seriei.” – Erin Darr, KLIATT

Din aceaşi serie a mai apărut:

CĂDEREA
Cartea întâi din seria:
Cele nouă vieţi ale lui Chloe King
de Liz Braswell

Traducere: ADRIAN DELIU
ISBN: 978-973-102-395-3
Format: 15 x 23 cm,
Nr. pagini: 288
Copertă cartonată

Preț: 29.90 lei

ELIZABETH J. BRASWELL este o autoare americană de urban fantasy. S-a născut la Birmingham (Marea Britanie) şi a studiat la Brown University (SUA). Meseria ei de bază este ingineria, dar are şi o licenţă în egiptologie. O perioadă a lucrat ca inginer, apoi producător de jocuri video, după care s-a dedicat în întregime scrisului.

Îşi semnează cărţile cu diverse pseudonime – Liz Braswell, Celia Thomson, J.B. Stephens, Tracy Lynn, E.J. Braswell. Volumele ei s-au bucurat de un deosebit succes în rândul tinerilor cititori. Până în prezent a publicat seriile Cele nouă vieţi ale lui Chloe King (acum şi un serial produs de ABC Family) şi The Big Empty, romanele Snow şi Rx, precum şi povestiri horror în revista Amazing Stories.

Locuieşte la New York, este căsătorită şi are un copil.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi TheNineLivesofChloeKing.com.

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *