free download 78 travel guides written by experts

RAN Events comunica pentru IL PASSO

Agenția RAN Events Communication gestionează din luna martie contul de relații publice al companiei IL PASSO, unul dintre cei mai importanți retaileri autohtoni de pantofi și accesorii pentru femei și bărbați.

Agenția va realiza pentru IL PASSO servicii integrate de relații publice – strategie de media relations, comunicare corporate, proiecte speciale, evenimente, activări in store și social media. Prin mixul complex echipa RAN Events va comunica creativ brandul romanesc Il PASSO.

«Anul 2014 reprezintă un moment important pentru compania IL PASSO. Vom continua poziţionarea pe piaţa românească de retail consolidand astfel brand-ul construit pe parcursul celor 15 ani de prezenţă in Romania. De aceea, am ales un partener de comunicare care să înţeleagă business-ul nostru și să comunice creativ și relevant povestea IL PASSO» a declarat Anca Buzatu, Marketing Coordinator, IL PASSO.

IL PASSO este un brand românesc înființat în 1999 care mizează pe calitatea si unicitatea produselor, oferind clientilor modele in cele mai noi tendinte internationale . Rețeaua de magazine este alcatuită din 14 magazine Il PASSO, 3 magazine Tamaris și 2 magazine Staccato. Produsele IL PASSO pot fi achiziționate din magazinele din București, precum și din Constanta, Iași, Cluj, Brasov, Timișoara, Craiova și Ploiești. Rețeaua de distribuție este completată de outlet-ul din Fashion House Militari și de magazinul online lansat în anul 2011.

«Este o mândrie să lucrăm pentru o companie româneasă puternica având 3 branduri sonore. Acest parteneriat înseamnă pentru noi o reconfirmare a competențelor noastre în comunicare corporativă și de brand. Expertiza solidă, profesionalismul și viziunea creativă sunt atuurile noastre și suntem gata să le punem în practică pentru IL PASSO», spune Raluca Zamfir, Managing Partner, RAN Events.

Printre clientii RAN Events Communication se numară FORUM FILM, STEFANEL, PANDORA, , Asociația Recolamp, Cioccogelateria VENCHI, IOANID, Pinner Test, Terra Vita, LA MARTINA, Lampe Berger.

Bucuresti, 03.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *