free download 78 travel guides written by experts

Ramona Hanganu, de la SRC, a filmat pentru “Happy Show” cu doua coaste fisurate

Cu doua coaste fisurate si "impodobita" cu vanatai pe mai multe portiuni ale corpului, asa a filmat Ramona Hanganu (23 de ani) pentru editia de miercuri, 9 aprilie, a "Happy Show"- ului Serviciului Roman de Comedie.

Cu doua zile inainte, avusese un accident de masina, in urma caruia a ajuns, din drumul catre o petrecere surpriza de ziua ei – implinea 23 de ani – la spital. "Eram cu niste prieteni si ne indreptam catre un loc surpriza, unde urma sa fiu sarbatorita, cind ne-am ciocnit cu un taxi. Am ajuns cu totii la spital, mi s-au facut niste investigatii, in urma carora s-a constatat ca, pe partea dreapta, am doua coaste fisurate. Mi s-a recomandat sa port un corset, sa nu fac miscari bruste si sa incerc sa nu ma lovesc in zona respectiva. Ma doare destul de tare in zona asta, nu pot ridica nici bratul drept, dar nu fac o tragedie din asta. Putea fi, Doamne-fereste, mult mai rau", ne-a declarat Ramona, la filmari.

Cum a facut fata situatiei tanara Ramona Hanganu, vedeti miercuri, de la ora 20.30, la "Happy Show"-ul Serviciului Roman de Comedie, pe Antena 1!

Bucuresti, 07.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *