free download 78 travel guides written by experts

Raluca Zenga si Bogdan Vladau isi dezvaluie cele mai ascunse secrete la “Refresh by Oana Turcu”

de la Antena Stars

Azi, timp de două ore, de la 16.00 la 18.00, telespectatorii Antenei Stars vor afla cele mai ascunse secrete ale Ralucăi Zenga şi ale lui Bogdan Vlădău la “Refresh by Oana Turcu”.

În prima parte a emisiunii, frumoasa soţie a antrenorului Walter Zenga îi povesteşte Oanei Turcu despre cum şi-a cunoscut soţul şi cum e să trăieşti în Dubai. Stilul de viaţă sănătos al familiei sale, dar şi cum îşi întretine ea relaţia au fost alte subiecte pe care telespectatorii le pot urmări azi, la “Refresh by Oana Turcu: “Copiii mei adorm la 19:30. Eu cu Walter le citim povestea de noapte-bună şi îi dezmierdam. După care noi iesim în oraş, să luam cina. Am eliminat definitiv din alimentatia familiei mele faină albă şi zaharul alb rafinat. Folosesc numai faină de migdale si miere naturală."

Raluca este o mama devotată pentru cei doi copii ai ei şi nu exclude faptul că-şi doreşte al treilea moştenitor: "Am avut două nasteri naturale. Una în Italia şi una în Dubai. Dacă ar fi să aleg pentru a treia oară aş alege Dubaiul "spune ea. Care sunt totuşi dezavantajele vieţii în Emiratele Arabe Unite, telespectatorii Antenei Stars le vor afla azi, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”

Partea a doua a emisiunii “Refresh by Oana Turcu” îi este dedicată lui Bogdan Vlădău, idolul femeilor din România. “Prefer o frumusete cât mai naturală şi dacă se poate cât mai angelică. Nu îmi plac femeile foarte slabe. Îmi plac femeile cu forme. Femeile din România se tuneaza prea tare. Exagerează”, este de părere Bogdan . Fostul prezentator al showului “Burlacul” recunoaşte că a apelat la mici intervenţii estetice şi anume la “terapia Dracula”, o terapie de ultimă oră care redă tinereţea tenului bazându-se pe injectarea unui ser obţinut din propriul sânge.

Despre relaţia dintre Victor Slav şi Biana Drăguşanu, prietenii lui cei mai buni, Bogdan declară: "Eu sunt prieten cu Victor de 16 ani. Mi-e ca un frate. Întotdeauna a fost pe bune relatia Victor –Bianca. Nu i-a fortat nimeni pe cei doi să stea împreună. Nu sunt genul de oameni pe care să poti să-i fortezi. Nu i-am spus lui Victor să nu se căsătoreasca, dar în sinea mea stiam că se grăbesc”, i-a mărturisit el Oanei Turcu.

Un moment special din emisiune a fost acela în care mama lui Bogdan intervine telefonic şi declară cu sinceritate debordantă cum şi-ar dori să fie viitoarea ei noră: “să fie gospodină, să facă ciorbă mai bine decât mine, să-l iubeasca pe Bogdan şi să nu fie foarte tânără”. Ce a avut de comentat Bogdan Vlădău la declaraţiile mamei lui, telespectatorii vor afla azi, de la ora 16.00, la Antena Stars.

Bucuresti, 13.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *